Ask @DisiniShida:

Ed Sheeran or The Weeknd?

Both boleh tak? haha

View more

kak sa tu kak sai

Oh hahaha yelayela

View more

i think i falling in love with you kak sa

siapa kak sa? hahaha

View more

sheeda penyanyi dangdut tu kan

uyo hahahaha salah orang ni

View more

hai sheeda

hai tapi ejaan shida lah not sheeda 😭

View more

naaim 😝😝😝😂😂😂

hahahahaha hai naaim!

View more

kau nak tahu aku sape yg ritu ckp aku ni mcm awal ashaari pastu aku ckp scha dlm hati ini na tahu tak?

Siapakah?

View more

scha dlm hati ini

sweet :(

View more

sbb aku ni awal ashaari dlm melodi

uyo mana scha?

View more

hai shida zzas !

melodi ke nak zas?

View more

hi si cantik..

hai unknown

View more

rindu tak naaim ? alaa classmates kau thn lps , alaa budak SE sama ngan kau tahun lepas tu :3 heee

Hai naim!!!!!!!!!

View more

What kind of things annoy you?

Entahlahnak

View more

describe bonzer

tak boleh nak describe tinggi dia tuh :o

View more

describe naaim plz

Masuk air tapi bila dia mencarut. haih malas nak cakap. semua keluar nanti. hahaha

View more

mata tak usah tutup ye

tak tutup pun ni. kalau tutup tak boleh taip

View more

sherry :)

Hahahaha okayokay.

View more

sherry tak suka girlish da kata takpe ;b

nasib baik~ eh ni siapa ?

View more

sherry mintak hadiah

Tadi enn enn dah pergi tauu kedai senanya. tp sampai sana taktau nak belikan apa :( Sbb situ semuanya girlish. takut tak suka je. Lastlast beli utk sndiri je. hahaha nnti yaa :)

View more

Ohh. I am........

AfizairyAffandi
Hahahaha sakai -,-

View more

Acai? Kenapa mesti dia? Asal sha je, acai. -,-

bukan ahh. sbb dia je budak pd aspura yg pernah ask aku. lol nih siapa?

View more

Next
  • 85
    Posts
  • 16
    Likes

About Shida Saiyidah: