Ask @DyanQaseh:

Diann
Latest answers

which year did you do your diploma ? Is the diploma 'fast track' still applicable now ? Thank You :)

i did my diploma in jun 2012, for only one year. And fast track not applicable for now :)

View more

apa khabar sis. lama tak borak

hi khabar baik saja. mehler pm kalau nak borak panjang huhu

View more

camne blajar sem ni?

okay saja -_-

View more

aku tak tahu betul tak fakta ni. betul ke milo dapat menjadikan kita juara?

aku tak minum milo pun still juara jugak, rasanya kena minum anlene kot bagi kuat, so barulah boleh jadi betul-betul juara

View more

betul ke joy dapat membersihkan pinggan dari malaysia ke singapore?

saya rasajoy dapat membersihkan pinggan dari malaysia ke singapore patah balik malaysia pergi ke thailand pulak lepastu landing kat india

View more

akak tumpang tanya best x SE kat UTM? main language kat sana apa ye... thanks

mostly memang english, tapi ikut jugak lecturer, takdelah lecturer nak speaking je huhu em best ke tak ye? haha kalau minat komputer okay lah. kalau tak minat you can choose another course as long as kat utm, best je hihi sebab i love utm awesome :DD

View more

saya tengok awak macam dh berpunya..siapa nama dia?

his name is monkey boy hiks

View more

berapa berat badan?

haippp soalan sensitip ni :3

View more

akma cun x?

hmmm..cun SANGAT..*tangan dibahu mata pandang ats*..*punggung goyang2*

View more

What is something you find hard to stop once you have started?

loving someone

View more

tak rindu aku ke? :(

ala ni siapa , kalau kawan2 mestilah iolls rindu k :')

View more

pakwe sihat?

sihat alhamdulillah makin gemuk ha kahkah

View more

hai kak ton

siapakah ini ? ahaha

View more

emm..awak comel tak??macam tak jaa...comment pliss...

hek elehhh tak cakap pun comel -.- ha ni mesti awak rasa saya comel kan sebab tu jeles

View more

How many games do you have on your phone?

candy crush only

View more

patut ke berterus terang dekat parents kalo kita nak kahwin awal...mana nak cari keberanian..??please bagi nasihat..

sebelum jumpa parents , ada baiknya kite sediakan dulu reason yang kukuh kenapa kita nak kahwin awal, pikir balik untuk tujuan apa dan fikir jugak baik buruknya apa yang kita nak tu. kalau rasa memang nak jugak kawen then just tell the truth, kalau nak seribu daya kenalah ada keberanian kan ? tapi jangan sampai kite melawan cakap parents kite lagi2 mak kite, kalau dia tak bagi tu mungkin ada sebabnya, mungkin mak kite tau apa yang terbaik untuk kita. jangan sebab cinta pada pasangan yg belum lagi halal pada kite buat kite jadi anak yang tak mendengar kata. apa apa pun fikir lah dulu sehabis baik k

View more

kalo kita sayang seseorang..berbaloi x kalau nak kahwin awal xseperti yang dirancang dahulu??

perkahwinan bukan hanya sekadar tentang sayang dan cinta. perkahwinan itu satu tanggungjawab yang besar. memang perkahwinan digalakkan utk mengelakkan maksiat, tapi tanya juga pada diri kita.bila kita berkahwin, kita dah sedia ke nak pikul segala t/jwb. bagi yg lelaki, dah sedia ke nak pikul dosa isteri, dah sedia ke nak memimpin, nak sedia ke segala ilmu utk memacukan perkawinan itu utk jalan kesyurga. perkahwinan bukan utk main2 , siapa yang nak berkahwin lepastu terputus ditengah jalan kan? semua orang nak hubungan yang kekal selama-lamanya. sebab tu apa-apa pun, kite kena muhasabah diri dulu, solat istikharah minta petunjuk pada Allah sebab tak semestinya apa yang ada didepan mata kite tu adalah yg terbaik utk kita, mungkin Allah ada perancangan yang lagi hebat. pada saya, saya lebih suka ikut aturan atau pun flow yang dah pun ada, belajar kerja dan kemudian baru kahwin, tapi kalau masa tu jodoh dah datang, saya takkan menolak.Smuanya ditangan Allah kan? apalah sangat kita ni manusia yang hanya mampu merancang.

View more

single dh ke...

takla

View more

What is something you want right now?

nak someone yang ada disisi tak kira ombak badai melanda , ribut petir bahkan puting beliung sekalipun aicewah haaa gituuu u.u

View more

Is there one person in your life that can always make you smile?

yezza :)

View more

kenapa kkb? ada kisah ke kat situ?

tak ada banyak kisah pun, tak sempat nak lakar kisah haha

View more

paling rindu sekolah mana?

sekolah menengah kuala kubu bharu yang aku sekolah cuma sebulan je herr

View more

How many pillows do you sleep with?

3 u.u

View more

ahaaa no. I'm still searching for a right person. oh no no. I'm just doing nothing. I've become feelingless haha. I'm not searching either waiting. I believe bila tiba masanya , someone will be a part of ur life soon :)

kalau macam tu , just wait and sy doakan awak jumpa the right one in a right time , goodluck :)

View more

Loading…

About Diann:

cuma perempuan biasa

21 / Selangor / UTM Skudai