Ask @DynaDyana:

describe yo hipster indiyan

first things first, dia ni tak hipster mana pun, hipster bila pakai baju cakir je, so jgn perasan sgt eh baru hipster skali je, pastu dia ni kekadang menyakitkan hati gak πŸ˜‚ haritu touching ngan dia, tak sangka berhari dia pujuk pergh baru tau dia ikhlas kawan ngan aku yaaaa nais indian ni, bukan tak caye eh, there are two-faced people and sometimes you cant really tell which is which so yeah, perut dia keras bhai tak gelebeh sedap pulak bila pukul πŸ˜‚ where the hell is this going tho πŸ˜‚πŸ˜‚ last last dia ni byk mulut so siapa kahwin ngan dia kena byk mulut gak kalau tak habis hancur meleleh taik telinga wife kau πŸ˜‚ okay dah aku merepek geraklu pape roger 😘

View more

akaaaaa kasi describe sikit Sabryna

seb ni best eh apa ayat lain mcm sia πŸ˜‚ dia ni best sbb sekepala, sama mcm hana qis, bila bab bab sarcasm ke, stuffs on the internet ke, dorang mesti tau sbb tu best bila lepak ngan dorang pastu sab pun suka dance ha apa lagi, sab likes to ride arwiin tho, pastu kalau kacau sab, reaction dia best πŸ˜‚ dia ni nmpk je bodoh tapi boleh tahan gam result dia kepala bana dia la aku menyampah betul πŸ˜‚ kalau dgn sab ni boleh gi jauh ni, boleh ajak stay overseas ni pergh best siut ha dah ah aku tkde idea πŸ˜‚ yiu and mi gat a connektion sab 😏

View more

Next