Ask @EzatyLia:

My bf is so clingy macam perempuan.Suka spam bila lambat reply,kuat sentap semua la dan i rimas dengan dia.Kalau i merajuk dan dia tak dapat pujuk,dia pulak merajuk rasa bengang gila.Tapi bila mood i rasa nak layan dia,i nak dia layan i je tapi masa tu la pun dia tetiba layan nak taknak je.

Sedihnya mcam ni . hahahahh.. Dia nak manja manja tu . awak try la jadi matang dgn dia . sebb dia nak lembut lembutkan πŸ˜…πŸ˜… . (patotnya perempuan yg gitu ni terbalik pulakk hahahahahah )

View more

i used to chat banyak dgn sorg laki ni and dia je yg selalu tegur dulu tapi skrg jarang sangat and rasa macam i yg kena tegur dia dulu. annoying tak kalau perempuan yg tegur dulu? i rindu nak chat dgn dia :/

Kalau ai . Okay je nk cht saje untuk tanya kabar . Tak rapat tak bermakna kita putus berkawan kan . Buatlah apa yg boleh buat hati kita gembira . Okay jangan bersedih lah tahzan

View more

Next