Ask @EzatyLia:

i used to chat banyak dgn sorg laki ni and dia je yg selalu tegur dulu tapi skrg jarang sangat and rasa macam i yg kena tegur dia dulu. annoying tak kalau perempuan yg tegur dulu? i rindu nak chat dgn dia :/

Kalau ai . Okay je nk cht saje untuk tanya kabar . Tak rapat tak bermakna kita putus berkawan kan . Buatlah apa yg boleh buat hati kita gembira . Okay jangan bersedih lah tahzan

View more

nak tanya , kalau ada lelaki kat askfm ni tetiba mintak number phone sbb kata nak berkenalan , should i give him or not

Lebih baik takpayah kasi . Berkawan saja dulu di media sosial . Sebb no kita ni kita bagi org tertentu je . 😊 org yg kita knl . Yg rapat dgn kita yup

View more

Next