Ask @FNSyamimi:

Farah Syamimi
Latest answers

kat mana awak semak upu..

dekat laman web upu

View more

boleh ke

ape yang boleh kea?

View more

sinngah n follow...akk org perak jugak ^^ diaristira.blogspot.com

done follow back :) akak perak dekat mane?

View more

Soalan ape yang takde jawapan??

soalan ape yang tak de jawapan? soalan awak ni ha kihkihkih

View more

kak boleh terangkan pasal giveaway tak kita nak buat giveaway :)

GA ni macam segmen jugak dik. cuma segmen ni ikut pada pengajur lah nak sediakan hadiah atau pun tak, kalau GA memang sah2 ade hadiah. kalau nak orang join GA kita, hadiah kena lah best dan banyak :)

View more

cepat sikit

cepat untuk ape?

View more

jawab la

nak jawab ape? soalannya mane?

View more

taylors eh?

taylors? ape tu

View more

ni farah syamimi eh?

yea saya, kenape?

View more

Salam, boleh tak Mimi buatkan blog macam Mimi? Dahh lama nak buat macam tuhh, tp tk tahu nak minta tolong sape...

Salam. kalau awak nak saya buatkan blog awak, mintak maaf sesangat sbb saya tak blh nak tlg sebab saya sendiri tempah pada orang lain. awak boleh tempah dekat http://izza-sakura.blogspot.com/p/portfolio.html

View more

BGmn cara buat blog sebagus kamu, ajari dong

saya tempah dekat izza sakura, kalau nak tempah tengok sini yea http://izza-sakura.blogspot.com/p/portfolio.html

View more

hi Slm kalau nak beli jubah/maxi murah boleh lawat blog saya http://candysweetalike.blogspot.com/2013/06/jun-3-jubahmaxi.html :)

hi salam, okey thanks sebab bagi tahu :)

View more

Boringnya nak buat apa nie?

nak buat ape yea? saya kalau boring makan kihkihkih

View more

hye awak..Nak tanya..awak tahu ke siapa2 yang boleh design blog?Saya nak tahu..awak punya blog sapa yg design?Ni email saya jessescha92@gmail.com.tenkiu~

hye..saya sudah emailkan semua pada awak :)

View more

Asslm. Klu Xkberatan, minta ukhti share tips nk tmbhkn income nuffnang? Hihiii ;)

waalaikumussalam. sorry saya tak de account nuffnang, saya cuma ade account hearbeat jea. rasaya sama jea cara dia kalau nak tambahkan income, just pegi singgah mane2 blog sambil2 blogwalking dan follow blog dorang, awak boleh tinggalkan jejak dekat shoutbox dan mintak tolong klik iklan nuffnang tu :)

View more

shopping or food?

food

View more

What's your favorite breakfast food?

nasi lemak

View more

Are you a very ambitious person?

of course

View more

What's your favorite drink?

milo ice

View more

How often do you draw?

I don't like to draw

View more

Who is the most beautiful woman?

me :)

View more

Salam. Bleh x tolong sent EMAIL awk kat entry nie.. PLEASEEE!! TQ! ### http://puteridreams.blogspot.com/2013/06/to-all-my-followers-tolong-bagi-email.html

Salam, done :)

View more

suka mengata orang tak ? macam suka je ?

awak kena tanya kawan2 saya lah

View more

kalau org wat dosa kat awk dulu2 boleh maafkan ke dah maaf kan?

saya memaafkan orang yang meminta maaf :)

View more

Loading…

About Farah Syamimi:

Farah Nur Syamimi | 18 Tahun | 28 July 95 | Ipoh, Perak |

Ipoh, Perak