Ask @Fahasya:

Farah Anis
Latest answers

naimahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh awwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

kenaaaapaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ?

View more

kwn yg ambek FL kau tulaaa

Ouhh. Dia kawan aku kot. Takkan lah aku nak putus kawan sebab FL aku yang tak tentu dia tu jodoh aku ke tak. Biar je la. Past is past. Cer kau pikir, takkan kau nak putus kawan dengan kawan sejak kau kecik sebab lelaki. Memang tak lah kann.

View more

kau msih baek dgn kwn yg tikam blkng tu???? haishh xtakut kena tikam agy keww?

Kawan yang tikam belakang? Maksud kau?

View more

Kenpe anis still baik dgn owg yg ambek ex anis

Kita kena baik dengan semua orang :))

View more

naimah awwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

Dah kenapa??? hahahahahahahaha

View more

Wc id pls

farahanisnazri :)

View more

Hahahahaha .... ape lah depaaaa tu ^_^ huhuhu

Shaiful Azrie

Tu laa. Nak ja ceq lempangg sekoq sekoq hahahaha

View more

awat ada orng tnye ex dkat hang ? :OOO

Shaiful Azrie

Idk. Diaorg suka kat ex ceq kot wkwkwkwkwk

View more

Awak suka hidup single or taken????

Entah. Saya suka hidup saya sekarang hahahaahaha

View more

you can't live without who?

My parents , siblings and all my friends :))

View more

what are you doing???

answer your question and wechat w/ my friends hehehe

View more

do you love your ex?????

Ex what ? Ex5 eh? Yes, I love my ex5. Hahahahahaha xD

View more

Kalau ex mintak get back,,,,, ape awak akan buat?????

Buat bodo je la hahahaha. Cakap la "orang yang lepas jangan dikenang" wkwkwkwkwkwkwk

View more

Kesedaran untuk semua termasuk diri saya sendiri :)

Shaiful Azrie

Yeahh :)))

View more

apa kenangan manis dan kenangan pahit anda pada tahun ni?

Kenangan manis: main tepung dgn kwn kwn, karok atas bukit sampai handphone jatuh bergolek golek, pergi genting 2 kali dalam bulan yg sama, pergi rambongan dgn kwn kwn, pergi kem pengawas then main baling baling air dgn crush hihihihi, and banyak lagi malas nak list byk sgt hehehe
Kenangan pahit: 1- jatuh moto, sakit wehh, seminggu gua tak pergi sekolah. Hahaha. 2- sakit tekak sampai hilang suara, gila laa, yg ni paling tak boleh bla, gua dah mcm org bisu, pastu tiap tiap hari kena minum air asam jawa tambah gula batu, uwekkk, tutup hidung gua minum, hahahahaha xD

View more

mana menghilang ? :O

Ada je, tak hilang pun. Hehehehe

View more

kenapa intro awak macam salah jeee .. bukan ke nie intro awak Najwa Latif | 19 | stay at batu pahat , johor xD hahahah :P

Yang tu kakak saya la. Hahahahaha :B

View more

Sedihh :(( tapi cenggini (Y)

View more

intro please?

Im farah anis, fifteen next year sixteen , stay jerantut pahang. How bout you?

View more

single ke????

Awak rasa? Hahahaha

View more

anis nak keberapa????

What you want to say? I don't understand. Heeeee ^^

View more

Hi, follow me back n ask :) @aienwahidah

Hi. Okay babe :) hahaha

View more

What's your favorite funny movie?

Banyakk hahaha

View more

Do you have posters on your wall?

Loading…

About Farah Anis:

If you respect me , I respect you too :)

Jerantut Pahang