Ask @FairuzAida:

rayyan
Latest answers

Kenapa awk nak lupakan crush awk?

sebab dia tak suka saya pun

View more

haiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

haiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

View more

pap your dad

what ?

View more

Terima Kasih jawab salam saya. Saya hazirah :))

▲نورول حاذيره هاشيم▲

ohh sama sama

View more

Assalamualaikum :))

waalaikumussalam . sapa ni

View more

Assalammualaikum . Sihat hari nie ? :')

waalaikumussalam . sihat , alhamdulillah , kenapa ni ?

View more

Hai,intro?

aida , 14 , trg . hby ?

View more

Happy Aidil Adha dik :) Semoga awak menjadi permata untuk ummah suatu hari nanti Sentiasa bantu ibu bapa awak okay Kirimkan pahala yg tak ternilai kepada mereka trutamanya ayah awak Jangan lupa doakan ayah awak sentiasa Jadi anak yg solehah ye Doakan saya pun cmtu Syukran kathir! hehehe

Fatin

happy aidil adha jugak kak :) InsyaAllah . doakan sy . ayah ? hahaha i hope :')

View more

Ami , 20 . How bout you?

ohhh , aida , 13 , trg :D

View more

Your new friend :D

Mohd Ami

ohh ok . selamat berkenalan . intro ?

View more

Pernah takk , bile kite takk tahu sesuatu perkataan dalam English , tapi kita nak jugak speaking . then kite google translate . Pernah ?

Fazli Ikhwan

pernah sangat (Y)

View more

Android atau window's phone ?

Fazli Ikhwan

android

View more

Ehh belum tidur?

Mohd Ami

belum lagi , anw , ni spe ?

View more

Annabele or Ouija ?

Fazli Ikhwan

Apa tu ? dua2 tak tahu :D

View more

Assalamualaikum :3

Mohd Ami

waalaikumussalam

View more

Siapakah orang paling penting dalam hidup anda?

Parents

View more

Follback ?

done :)

View more

Apakah nama yang kamu ingin namakan anak pertama kamu?

tak fikir dan tak terfikir lagi

View more

Why would Bollywood will be the best movie ever ?

Fazli Ikhwan

no idea

View more

whats ur favourite movie ?

Meirarr☆

detective conan :) peacee

View more

Loading…