hyeeeeeee. errr, nak tanya apa ekkk ?

Oh hai hai . Tanye je apa apa yang patut :D

Sayang tehah tak ?

Sayang lah adik aku .

sape single sini?

Saya single kat sini :D harharhar

Sayang nym tak ?

Sayang kot . Kenapaa ? :o. Hahaha

r u still virgin????

Teruk nyee pertanyaan :o

Sayang nym tak ?

Idk

kau duduk mana?

Rumah lah .

Do you wear any t-shirts with funny sayings on them?

i dont think so :o

Course yang u amek susah tak ?

Dip land surveyor . entah lah . 50 / 50 lah :D harharhar

Sape insan yg paling korang syg ????

semua

agak-2 umor berape nak kawin?

Belum fikir pasal kahwin . sebab jodoh takde lagi buat masa ni :p

natang ?

Kuda laut lah salah satu .

Sape kantoi rokok harvest ngan atok dy. Pandai sgt letak harvest dlm plastik roti ! Ce cte sket ! Hahaha

haa haaa ? sape sape ni ? :0 HAHAHA

What is the very last thing you do before you settle in to fall asleep at night?

Smoke <3

wey gay ! mana kau .

Gay tokmuh lah . Aku kat rumah ni

Where do you shop the most?

I don't know :o

bodoh mu ni ngah ! aku nak sweet sikit dgn mu pon tabole ! errr -.-

HAHAHA . lawokk weh . ka sapee weh ? :o

kenapa ni , angah ta sayang tehah ke ? :(

Aku sayang lah adik aku . hhahaha . tapi ni bukan tehah . hahahha

SaPeRwH ?

AzeRrrR ArH . .

tehah sayang angah :)

Tehah sayang angah tok diee . mu molek ? hahhaha

nyot

macam kenal ? :o AHAHAHA

kau ni gay kan

Middle finger ! kau lah gay :o

nyet

botak lah :o

awak pernah melancap tak? jujur sebagai seorang lelaki. jawab ya atau tak.

Teruk sungguh soalan . hahaha

kamu pernah couple dgn nym??

Tak :o

Loading…

Ask @Falivixons:

About Fali vixon's:

i'm Fali . 18 . Student POLISAS . i'm happy to be forever alone . Add me at Facebook http://www.facebook.com/falivixon 223B3AAB - bbpin :) Thank You : )

Kuantan

ask.fm/falivixons

More