Ask @FaqihahHusni:

Assalamualaikum Qihah, yup saya unfollower awak. Tapi saya bangga sangat dengan awak. Awak banyak berdakwah. Saya? Dah besar pun perangai teruk. Tweet awak banyak bagi pengajaran pada saya. Jazakillah

wa'alaikumussalam. Unfollower me? hahaha. Saya tak kisah sangat pun pasal follower. Kekadang dia tu tak follow saya tapi dia masih lagi boleh baca tweet saya bila orang lain RT tweet saya. Saya tweet tu sebab saya nak share dengan sahabat2 islam yang lain. Bukannya sebab follower. Saya tweet kerana Allah yang utama sekalinya.. Seseorang tu boleh berubah jika dia berusaha dan bertawakkal kepada Allah. Insyaallah :D

View more

hai kihah? cume nak nasihat jangan amik gambar tunjuk galaxy ace awak tu sebab tu bukan awak punye..ramai yang ingatkan awak berlagak nanti..saye cume cakap :) nak nasihat je..harap awk tak marah ye :D

Assalamualaikum. Galaxy Ace tu saya punya. Saya sempat guna beberapa minggu sebelum saya bagi kat kakak saya. Dan sekarang kakak saya punya. Please la jangan tuduh melulu kalau awak tak tahu apa-apa. kata saya berlagak ke apa ke. Tak de maknanya saya nak show off. Tu gambar lama kot. and. thanks for your 'nasihat' yang tak berapa tepat ni. :)

View more

kihah , ramai budak sekolah saya kata yang kihah ni sombong . hm , tapi saya buat donno je dgn kritikkan dorg . dorg kata sebab kihah pentingkan followers naiik je , tapi bila dorg suruh follow blog seseorg , kihah buat tak layan . did they right ? be honest please ? :D

Saya tak amalkan follow back. Saya hanya follow blog yang betul-betul bermanfaat kepada saya dan blog yang qihah rasa perlu follow blog diorang. Lagipun blog hanya membenarkan kira follow 300 blog je. So, kena pandai-pandai pilih. Qihah pun dah nak limit. dah 2 ratus lebih.
Tapi, sekarang ni siapa yang pentingkan followers? Mereka atau qihah? Kalau mereka TAK pentingkan followers, mereka tak akan minta follow back. Mereka hanya follow dengan ikhlas tanpa memikirkan follow back ke followers siapa yang banyak ke apa ke. Paham?
Kirim Salam Sayang qihah kat diorang. <3

View more

You know what, lots of your friend hate you.

Yeah. Saya juga manusia biasa. Rasulullah pun ada juga orang yang tak suka dengan dia. But yah.. saya ni pun bukannya orang2 yang setaraf degn rasulullah, kekasih Allah. Huhu. Jauh sekali woi. I'm sure mesti ada juga orang yang benci kat awak. kalau tak diberitahu secara lisan, Dalam Hati diorang mesti ada juga sikit. Siapalah kita ni yang hanya seorang hamba Allah, nak control perasaan mereka? Nak Stopkan perasaan mereka? Mereka juga mempunya hak mereka sendiri. Sesetengah orang suka dengan cara kita, sesetengah orang tak. biarlah kat diorang

View more

acane nak dpt followers ramai kt blog?

mmm.. I takde la pro sangat. tapi, here some tips for you :)
-Post something yang membuatkan orang tertarik dengan blog anda.
-jangan gunakan ayat rempit.
-blog yang tidak semak. design blog anda perlulah menarik perhatian orang yang singgah (bukan perhatian anda ;p).
- blog yang ringan (maksud ringan disini bukan amik laptop pi timbang ye. ringan ni bermaksud cepat loading. boleh check berat blog di sini - http://www.pagescoring.com/website-speed-test/ )
-make something different :)
harap membantu! :)

View more

Next