Ask @FaqihahLockman:

мγ нeαяt ♥
Latest answers

sape peminat Amran fans? Jum la gi Pesta Buku esok!!!

Siapa amran? Haha

View more

faqihah mkin lawa, pkai qu puteh ea

Ahhahahahaa mana ada lah

View more

Are you ready?

For what?

View more

Who is your Valentine?

no one, lgipun haram

View more

Awk.. moga Allah merahmatimu..

InsyaAllah, terima kasih ye :)

View more

How to find true love?

Hmm sorry idk

View more

Awak ada bae? Siapa dia?

Adalah, Aisyah @xisyxh__ hheheheehe

View more

What is the last song you listened to?

Litless things by lily alens

View more

What if one day, someone terus datang masuk meminang awak sebab mahukan awak terus jadi yang halal, adakah awak terima? kenapa?

InsyaAllah saya terima, klau tu dah jodoh tak kemana haha

View more

Would you rather be a vampire or a werewolf?

Both

View more

Kau lahir kl ke?

ampang, Selangor

View more

Do you love me

Haa yelah tu

View more

Aku nak tegur aku tapi rasa macam debar takut salah org sbb aku nak tackle kakak kau tapi aku macam konfius apa akan blaku pada diriku jika engkau yang ku myintai sesungguhnya

Haha jiwangnya ekau ni oi

View more

Aku nampak kau kat ts dgn cik kiah jual belacan

tipulah kau

View more

Apa tabiat buruk kau?

hmm macam macam, haha jgn tnya apa bnda hahaha

View more

weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeehhhhhhhhhhhhhh

haaaaa ye pebenda?

View more

Rambut ko lurus ke kerinting? Tu je aku nak tahu

hmm kau rasa?

View more

Saya suka kakak awak yg bnama siti rabiah tul

eh salah org ni -_-

View more

Kau ni dak pavi ke gambar cm flaw sangattt

jadah hahahahahahahaha

View more

Muka akak macam pelakon indon sapa tah nama dia tapi dia pemain senetron yg terkeenaalll

bukan kakak kau ke............................

View more

Kau kenal tak zainal mikail

tak -.-

View more

Kau suka sapa ? Means crush lah

takda

View more

Waalaikumussalam. Sihat?

em alhamdulillah sihat

View more

wuuu gempak la mane blaja buat lawak.haha

dah lama daaaa

View more

Loading…