Ask @FarEastFH:

Hi gais! ingat saya lagi tak?

sapakah?

View more

last question for now, apa yang korang nak waktu konvo nanti?

aku cuma harapkan yg semua yg nak konvo on time, dapat konvo sama2 nanti...

View more

perkara paling epic yg korang pernah buat sepanjang berada di USM?

bawak moto 800km demi satu kunci dan satu locker, di bulan puasa...

View more

jap, sapa hakim?

kuaja... hakim adlh... ninja,otaku,photographer,low yatter,gamer, dan seorang yg senyap....

View more

tempat favourite makan time kat usm?

bilik... xde org mampu kacau, lagi2 time taqi dah xde kunci... huhuhu....

View more

sapa dia playboy/buaya fizik? haha

playboy... iqbal... buaya... kassim....

View more

orang yang paling korang rindu/ingat daripada budak fizik?

entah... aku ingat semua orang kot? #jawapanbaik

View more

manusia paling pelik dalam budak fizik?

aku biasa tengok je cermin dan dapat jawapan soalan tu... hm...

View more

sapa paling matang dalam kalangan budak fizik?

antara shafiq ngan taqi... aku tak pasti... tapi dua2 lain stail matang diorang...

View more

sapa paling diva dalam kalangan budak fizik? hahaha

@elrosalinda .... yup confirm die... xde org lain dah... kah3

View more

pernah menyesal dak ambik fizik ni?

x... dah lama jatuh cinta ngan fizik, dan tak pernah kecewa walaupun ada masa sgt tough...

View more

ada crush tak dalam kalangan coursemate? haha

nope...

View more

pergi tak konvo nanti?

kalau xnak pergi pun terpaksa, family aku nak buat rombongan lol...

View more

bila nak kawen? haha

aku pun tengah tunggu jawapan untuk solan tu jugak... huhuhu...

View more

Sambung belajar or kerja?

belajar2

View more

terima kasih belanja pizza

alang2 dah nak habis 3 tahun, hargailah member2 yg susah senang lalui... hahaha

View more

so ... (sambung ngn lirik lagu lekas ! )

so light em up, up, up, light them up3, light em up3, I on fire! -FOB ~ my songs know what you did in the dark

View more

bila nak confess kat crush?

bila diri ni dah layak... hm... entah la pulak bila tu nak jadi...

View more

lions or kelantan?

Pahang, Malaysia, Barca, Milan, Wolfsburg, EPL x layan... hahaha

View more

Smpai ati awk rejek cinta sy. X pe. Sy doa awak hdup bhgia dgn kkasih awk. :(

hahaha... x nak kata apa2 dah... kalau dah jodoh x kemana... tapi sekarang hati dah terkunci...

View more

awak suka perhatian ye dak ?

x pasti... bila x dpt perhatian, macam nak... bila dah dapat, x berapa suka... the introvert and extrovert in me is in eternal conflict

View more

Faris, dr dlu sy perhatikn awak. Sy jatuh cinta dgn awk tapi sy malu nak meluahkn. Sy xkut awk rejek sy.

kalau awak bukan dia, komfirm akan direjek... hm... #serius

View more

faris. awk hensome

boleh kot pergi check mata, mungkin kena beli/upgrade glasses

View more

What are your bad habits?

saya pelik... sekian... #kkp

View more

Next
  • 32
    Posts
  • 15
    Likes

About Abg De:

Abg de pening
MY