Ask @FarahAinaa_:

frx
Latest answers

pap yr phone bckgrnd

What color are your eyes?

dark brown

View more

Who is your best friend?

me ๐Ÿ˜Š

View more

describe arfan

mine ๐Ÿ’•

View more

happy holiday Farah ๐Ÿ˜˜

you too ๐Ÿ˜Š

View more

farahhhh.haii

haii.

View more

Cunyak guano ya haters gelepar molek nyalok tu?hahahah.haters terdekat ja tu

tktau lah. hahaha. siapa weh. tp ni spo ? rmai nyo anon. aih

View more

awk!! dy bg hadiah apa ?

hadiah apanya.

View more

awak, selamat hari jadi and im so sorry untuk segalanya. may Allah bless. well, i hope god bless you wif yor bae.

birthday saya lambat lagi. awak ni siapa? ada buat salah apa? saya knl awk ke?

View more

well memamg lah kau tak cakap mcm tu, tapi kau punya jawapan memang macam tu lah sebenarnya kau cuba sampaikan kan? kan?

tak pun

View more

eh bodohnya kau

ye,aku tahu. terima kasih :)

View more

so. kau rasa manusia untuk bercinta adalah satu kebaikan?macam tu?

Ada aku ckp mcm tu ke?

View more

Arfan? seriously? playboy eh

kalau dia kenapa? playboy menda nya? kau ni sape?

View more

sejak bila lagi couple?hu?

wajib ke jwb soalan ni? tk pnting pun kan. asal nak tahu semua? kau ni sape?

View more

macam mana rupa dia sebenarnya? sampai hati awak curang dgn saya :(

rupa tk penting. sejak bila pulak. kau ni sape?

View more

macam mana rasanya memiliki hati si dia ?

tak perlu saya nyatakan sebab

View more

Do you miss anyone right now?

Arfan ๐Ÿ’•

View more

Who do you trust more, your friends or your parents?

parents ofc

View more

happy holiday Farah ;)

You too

View more

Who knows you the best?

parents

View more

Loadingโ€ฆ