Ask @FarahAinaa_:

awak, selamat hari jadi and im so sorry untuk segalanya. may Allah bless. well, i hope god bless you wif yor bae.

birthday saya lambat lagi. awak ni siapa? ada buat salah apa? saya knl awk ke?

View more

Desc qarsrien

Qasrien anak sazuki tu ke? hahaha. dia baik. nampak je sombong tapi tak. apple user. sporting meh. seorang pemalu.ehh? bagi aku lah. seorng yg berfikiran luas. cehh haha. manja? ye kot. ahha friendly,suka bergaul dgn orang. em gelak kuat. em em aku taktau nak describe ape lagi. sbb tak kenal dgn dalam lagi. cehh. ahhaa

View more

Describe shakir ?

Shakir Fazrie? Ahhaa,he's 40% girl oopps. suka tidur. malas belajo. suka tiru homework orng. tapi rajin kalau suruh buat smthing. manja. perangai mngalahkan perempuan. skrillex lover and gay. always help me yeah. thank you fr being my friend,even aku ni prangai cam apa tah. ahahaha sorry kir kalau kau terasa. anyways klau mu baca ni,accept je ok. hahaha aku dah tktau nak describe camno. hahaha

View more

tapi kan, susah sikit nak guna TvT saya dulu guna cs5. Jauh lebih sng dr cs3. sbb dia ada tab, yg cs3 ni susah bg saya maybe sbb sy xprnh guna kan hehe. akak nk ke link dia btw?

Haha. Akak pn biasa gna yg cs5 jgk. A'aa blh jgk

View more

Kesian akak, mesti ada kawan2 akak yg jadi mangsa banjir hm. Stay strong akak! Saya pun ada cousin kat sana kwsn tumpat, katanya banjir hm

Princess
Yep. Kwn2 kt tumpat. Cousin yg duk plkn kt k.krai pn kna dduk kt kwsn pmindhn. Dh tkleh blik sbb air tinggi sgt. Pastu klau air dh bnyk sgt smpai kt pncawang,mybe tkde elektrik lh smpai bnjir ok. Ni pun smua tgh ready je...

View more

Akak, kat kelantan kawasan akak banjir ke? 0.0 yaAllah

Kwsn akak ok lg. Alhamdulillah. Akak duk kt p.puteh. skrg ni kt Kelantan kwsn p.puteh dgn bachok je tk banjir lg. Tp air bila2 je blh naik.

View more

akak! brp result pt3 ehe he :) dgr cite 80 org yg dpt 8A dlm pt3 seluruh malaysia.

Princess
Haha. Boleh la buat parents Akak happy. Cehh haha. Tk tahu lh,tp rsa ramai jgk yg strght As

View more

eh,dah buat artwork bru yee.. hihi bw jap td. freebies bila pulak? ehehe

Hahaha. Ye,bru siap je tu xD bila i ada masa sesuai. Wait ye,yg psti b4 bkk sklh nk update new freebies klau smpt ;))

View more

Next