Ask @FarahNabila:

FarahNabila
Latest answers

happy birthday <3 aku cinta kamu :*

Vishal Rathod

Thank you.

View more

What time do you usually wake up in the morning?

7.00 a.m Haha

View more

hey .. bagi link fb .. mungkin?? nk add r.. *tengah rajin nie*.. hehe

Lilie Suhailie

kalau awk marah, ape awk buat? =)

Lilie Suhailie

Saya lebih kepada menyendiri. Duduk and try lawan untuk kemarahan tu...

View more

active blog tak?

Ouh, aktif. Cuma tak post je lagi. Dah update, baru je update :)

View more

sakitnya putus cinta! Terluka yang amat ya allah

Luka gembira itulah lumrah kehidupan. Allah swt Maha Perancang. Maha Mengetahui Sabar ye ^__^

View more

Do you have a nickname? What is it?

Nickname? Not at all. They'll call me my own name. Farah.

View more

Do you know how to a dump GF ?

Sorry, i think you should ask someone to help you and he should be the one who is always dump his girlfriend.

View more

Do you believe in ghosts?

I'm the one of them. Kool right?

View more

How to make a pancake?

Google.

View more

Yap. Untungnye dia. *air mata mengalir kegembiraan* Farah nanti sambung eh.. Dah mahgrib ni. Nak mandi. Jumpa lagi. sebelum tu nak ke kita bertukar number telefon? ^_^

Boleh juga, FB? Takan nak bagi sini kot. Nanti kemain org berebut nak ambil. Farah kan retis :D

View more

Oh patut lah baju special bebagai rupanye. Tukang sapu je. LOL ^_^

Alolololo, Kalau syahmi yang Farah kenal tu. Dia yg segak duduk dekat pelamin tu. Untungkan dia :D

View more

Oh baiklah. Masa tu Syahmi jadi MC eh? Tukang sambut-sambut kedatangan orang ke Majlis Perkahwinan Farah eh? ^_^

Eh, tak tukang sapu. Hihihihih :P Special kan. Ya Allah. Untungkan :D

View more

Wah ! *mata berkilau kilau* Lagi awesome ni.. Lepas tu Syahmi buat apa je dekat Majlis tu selain makan? ^_^

Selain makan, Syahmi kene lah salam salam juga. Jgn sombong sgt. Tak baik :D

View more

Oh yea ! Wahhh ! Ni best... Wajib pula tu. yahoo ! ^_^ Nanti dekat majlis tu,Syahmi kene pakai baju apa eh?? ikut tema ke apa? ^_^

Hihihi, Best kan. Eh tak payah susah susah. Nanti farah bagikan baju khas untuk Syahmi. Special :D

View more

oh maaf salah fakta sikit. ^_^ Kenapa tak datang pun takpe? hmm sob sob.. T_T

Hihihi. Sbb Syahmi kene wajib hadir. Kiki.

View more

Wahhh ! Cepat je nak kahwin.. Bila Majlis tu? Nak kasi hadiah besar2 ni. hoho ^_^ ohh kan Farah kawan lama dan sekelas lama dengan Aqilah.. tu yang Syahmi ni tahu.. Haha Bukan stalker macam peminat rahsia Farah eh.. ^_^

Tak tahu lagi, Tgk keadaan lah. Tapi kalau Syahmi tak datang pun takpe. Hahaha. Ouh, tak sekelas tapi sama sekolah. Ouh, ingat apa. Stalker Farah tu buah hati jatung peminat intan payung :D

View more

Amboi.. ganas kemain perempuan lain kan. Nasib si Farah comel ni baik orangnye.. ^_^ Memang untung lah Syahmi lonjong tu. Syahmi ni juga rasa rugi sikit. sob sob.. T_T' ohh yelah Farah lahir dulu kan 1993. Syahmi lewat sikit.. 1991.. hmm Farah menang ! Yayyy ! ^_^

Hihihihi, Memang dia untung. Nanti datanglah ke Majlis perkahwinan kami ye. Hihi. Yeay. Mana tahu ni. Tahu tahu je Farah 1993. Stalker eh eh ^_^

View more

haha nasib baik tak buat lagi. oh selamat. ^_^ HAHA oh serious tak kenal 'Syahmi yang tinggi lonjong macam tiang tu' yang mana ni? Maxis juga. Tiru Syahmi eh?

Selamat kan, Nasib baik Farah yg tegur. Kalau perempuan lain. Mmg diaorang tak bg muka dgn Syahmi ni, Diaorang bagi je siku lutut kaki dkt Syahmi. Hihi. Tak kenal, tak pemes lah abang tinggi saya tu. Untung dia tak pemes. Hihihi. Maxis, siapa lahir dulu ni. Farah dulu. Syahmi lahir bila?

View more

ohh ingat hebat sangat ke flying kick Farah tu? belum kene back hand Syahmi lagi. *Garu Hidung* haha Oh siapa ek? tak kenal. hoho Farah mengunakkan perkhidmatan telefon apa?Maxis,Celcom,Digi & so on.

Eh, Lelaki tak boleh naik tangan ni. Tak kisah lah, back ke infront ke. Takboleh. Daus. Hihihi. Tak kenal, lah Syahmi yang tinggi lonjong mcm tiang tu. Saya menggunakan perkhimatan Maxis. *angkat angkat kening*

View more

Hey !! apa boyot2 ni.. Cubit kang !! HAHA Baru je tahu semalam. Tengah buat apa je? ^_^

Memang pun, Syahmi boyot. Hihihi. Nak kene flying kick try ah cubit. *Cekak pinggang* Hihihi. Tgh layan Si Syahmi. Knl tak?

View more

Farah..... Ye maaf. Nanti kalau ada chelsea lawan lagi, Syahmi kasi Farah kenyang kan dan mesti menang chelsea tu. :P HEHE Oh gatal eh eh ?? LOL ^_^

Yes, Bagi perut farah mcm Syahmi eh. Boyot. Hihihihi. Gatal? Mana tahu ni. Kikiki ^__^

View more

haha maaf ni semua salah Syahmi lah,ye? hmm :'( ohh dia peminat rahsia Farah kot. haha ayoyoyo dah ada peminat rahsia.. apa perasaan anda apabila mengetahui ada peminat rahsia? ^_^

Syahmi........ Salah Syahmi lah. Kalau tak boleh dah menang. Hihihihihi.Perasan, nak nangis sbb ada orang minat i. Ya Allah. *waving hand*

View more

Loading…

About FarahNabila:

What do you expect from me uh?

Kuantan, Pahang.