Ask @FarizaEmyliana:

PwncessYnna
Latest answers

brp bulan ? bile kawen ? wow lama hilang tuptup dah mengandung

8 dah . haha tahun lepas . alah takkan semua bende nak share kat media

View more

Suami ke?

eh takla ayah . haha lol

View more

wow mengandung ?

iye

View more

If you were a YouTuber, what would your videos be about?

hiking and travel

View more

Em skrg cam mane yanna

Macam mana apa

View more

Kat facebook

Aduh . Macam macam la

View more

Die block aku dah ..

Lahai . Kau beli kat mana beb phone tu ?

View more

Simpan laaaa .. Knp ?

Kalau die tak ngaku kau ss chat tu send kat die

View more

Seb baik aku android user

Hahahaha .

View more

Ni mntk cam manaaa yanna oi !

Em . Kau simpan lagi tak chat die bagi step tu ?

View more

Satu step je wei aku x buat .. Sebab seller ip ni ckp lepas je tekan install terus connect charger

Aduh . Salah orang tu lah . Kau mintak die ganti rugi

View more

Wei cpt laaaaa

Cepat apa

View more

Sadis ah .. Baru nak pakai iphone jadi gini

Hahahaha . Bersabar lah wei

View more

Bahaya nyeeee masalah die tu. Mcm mne nk update ios dengan betul yanna ?

1 . Bateri kena lebih 80%
2 . Make sure connect itunes dekat comp

View more

Ermm xde duet .. Xde cara lain ke yanna ?

Takd beb . The only way kalau tanak keluar duit . Kau pakai je

View more

Tolong lah aku .. Kau kan jual iphone 😭😭😭😭

Yee aku jual . Abang aku repair . Ade rm350 ? Meh hantar ke aku

View more

Yanna 😭😫

Apeee ?

View more

Ermm xde cara lain ke yanna ?

Ade . Cara die kau pakai je la . Sebab kalau nak tukar motherboard saje tak berbaloi lah . Rm350 just for touch id ? Kalau aku baik aku gi makan sushi sampai kenyang

View more

hye follow me and be my friend...

_nh_

Hi . Okee done

View more

Berapa lak tukar motherboard ? Aduhhhh duet lagi !

RM350 kalau abang aku buat . Kalau kedai maybe rm1100 .

View more

Mcm mne nk repair

Repair ? Tu masalah motherboard lah tu

View more

Oth tu ape ? Pstu camane ? Mcm mane nk repair ? Aku dah buat hard reset tapi takleh gak .. Die terus masuk failed kalau nk buat touch id baru

Hahaha hard reset tu kalau phone tiba tiba blank . Aduhai yank kenapa tak tanya dulu before update ? Oth tu means wifi direct lah . Kau update direct dari wifi without connect with comp

View more

Oh x .. Aku terus update mcmtu jee

Aduh . Patut laaa . Kalau kau update wifi direct memang akan jadi gini . Samada touch id camera blur silent button takleh guna . Orang panggil oth - ontheair

View more

Maksud kau ape ? Xfaham

Means masa kau update . Kau connect tak phone kau kat comp ? Connect tak itunes yang kat comp tu ?

View more

Loading…