Ask @FatihahRadzuan:

brani ke nk sekeh?...hahaha

Siapa ckp aku nak sekeh --

View more

asl plak kena byar?...-_-...penyekeh bleh x?...haha

Sekeh kepala hang dulu. hahah

View more

Describe aina :)

Sorry. Which aina ? Aina farzana or aina maya ? Heheh

View more

as salam...intro?

Waalaikumussalam. Intro ? Bak dlu 5 hengget

View more

Who is someone you wish you had never met?

You :)

View more

define kangkung

Sedap kot kalau buat goreng

View more

Apa beza cinta dengan sayang?

Cinta hanya pada yang Ilahi. Sayang sesama manusia. Ecewahh

View more

When you were little, what did you want to be when you grew up?

A Doctor...................

View more

Yolo kak teah cantik lawa manis kecik. Sihat? Hewhew

Nadd
Uuuuu~ Hahahahah. Sihat, Alhamdulillah :) Kau Nad ?

View more

hai there?

Haii :)

View more

Can you follow me on the twitter if you have twitter? :) https://twitter.com/LorenaVuki

Done with it. Follow mine back :)

View more

What is the most important thing that you should do today?

SLEEP ! Yeah, HAHA

View more

Farahusna baik tak?

Farahusna ? Em. em. Fikir balik 10 kali jap. Hahaha

View more

HATE ME? TSK TSK :'P AHHA

Nadd
DEFINITELY! YES! OPKOS! NO DOUBT! MUAHAHHAHAHAHAHAHHAHA XP

View more

Haiiiii describe nadddddd

berapa kali nak describe joyahhh --' ? Hahaha

View more

Tolonglah sayang.........

Eeeuww.

View more

Nak username twitter dia pleaseee... im begging you :((

Hahahahaha. begging macam tu je tak cukup B) Huhu

View more

Ceh taknak ngaku. Yg penting ashiqin tak lesbo en? Rindunya kat dia...

Ngaku apa nya kau ni ? Ha. Rindu dia pergi lah cakap dekat dia sehh. Asal cakap dekat aku --

View more

Kat STF ramai lesbo tak?

Asal sekolah perempuan je tanya pasal lesbo. Asal lesbo je tanya budak sekolah perempuan --'
Padahal co add pun ada lesbo. Haaaa

View more

Ashiqin ada twitter?! :o Apa username dia?

Hoi hoi. Kau ni sape hah ? Wekk. Scary je. tanak bagi aah. Haha

View more

Ashiqin Nazary sihat tak? I rindu dia lah :((

Sihat kot. Elok je dia tweet tweet tadi. Hahaha.

View more

eh mana tau saya ada awek ?

HAHA. Orang macam kau ni, biasa aa B) Hehs

View more

lu chantekkk siaaa

Wakaka. Awek kau lagi chhuunn kot. hha. Pi kawen dengan dia kay :D

View more

kenapa pulakkkkkkkkkkkkkkk ?

haha. kenapa nak kawen dengan aku ? LOLZ

View more

nk kahwin dengan awak :3

Wuuu. Berani mati la lu. HAHA.

View more

Next
  • 180
    Posts
  • 26
    Likes

About FatihahRadzuan:

19

Malaysia