Ask @Fiena_Iena:

Mne stu yg ptut sy pilih ni? Bestfriend or boyfriend? Klu bestfriend, sye pilih untk tgok die bhagia even hati sy yg sakit.. Tpi klu boyfriend, sy yg akn bhagia..sbb sy dpt ape yg sy nk.. Tpi mmpu ke sy bhagia takkala org lain sdg derita..manusia jnis apakah sy ni 😔

Kalau saya pilih " Cinta Illahi " 😊
Kekal , pasti tidak akan patah hati , semakin dekat diri kita dgn Pencipta . Tak rugi~
Bestfriend :
Tak semestinya kekal sbb dkt dunia ni semua sementara je . Kadang-kadang ada yg sesuai untuk perjalanan kisah hidup kita and ada yg tak sesuai . People come and go . Biarlah ada seorang sahabat kerna itu lebih bagus dari ada berjuta kawan sekali pun .
Boyfriend :
Awak tak akan bahagia . Tahu kenapa ?
- Awak bina hubungan atas kesedihan orang lain .
- Awak hubungan bf gf ni tak diredhai Allah . Mana mungkin hubungan sebegitu akan bahagia .
- Hati manusia tidak tetap and pasti akan berubah-ubah .
- Suami Isteri pun boleh bercerai , pasangan bertunang pun boleh putus , ni kan pula hanya sekadar gf bf .
Secara spontan logik akal dari saya . Itulah pandangan saya . So buat la keputusan yg terbaik untuk diri awak kawan . 😊☺

View more

Kita bkn x nk tunjuk yg kite sygkn someone tu..cthnya mcm call him syg everyday..tpi sbb x nk sme2 terjerumus dlm zina hati..sbb syglh, sye x mmpu buat sume tu..tpi knape die still x leh phm 😢

Awak kena bincang baik2 dgn dye . Start dari hubungan berkawan then kalau ada jodoh hah masuk meminang je la . Gitau dya yg awak taknak dya terjerumus dlm zina hati . Zina ni nak dekat pun Allah dah kasi warning, ni kan pula kita gi buat .

View more

Percayalah bahawa manusia itu lemah dan sedarlah mereka yang 'sangat' lemah itu memerlukan bantuan daripada kita yang juga adalah lemah, maka resolusinya kembali kepada pencipta, bukankah Allah yang maha kuat :)

😊☺

View more

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha 😝😝😝 dh lupa. Awk kuat makan jugak enn???

Boleh la.. tu arr nak kurus tapi dok bela lemak lagi ni 😂😂😂

View more

Apa beza bae ngan crush?

Tak tahu la 😅 zaman sekarang istilah yg muncul entah dari mana ni terlalu banyak.. 😂 cuba tanya orang lain , diorang tahu kot

View more

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha 😝😝😝 awk kuat makan jugak kan? Tgn tuh tgn dr Google Image ke tgn sye sendiri?

Orang Jahat
Tangan Kim la . Kim pernah cerita dekat Pinaa dulu

View more

Game pass this to your List and lets see what happens!👌 1. My best answer? 2. Ever stalked me? 3. first impression of this profile 4. one word to describe dp and cover?

Orang Jahat
1. Pernah
2. Just Now
3. Ni sah kuat merapu ni 😂
4. Scary duhh tangan Kim tu

View more

Nk due2 skali. Sbb sye kena mkn 3 jam sekali. Pastu perut kena penuh. Kuat x sye makan?

Orang Jahat
Huish kuat makan jugak Kim ni . 😱 Kena cari isteri yg kerja Chef la . Senang nak makan order je 😂

View more

Tapi x semua laki suka kurus. Ade je yg suka awek yg berisi. Mcm sye nie. Bleh gigit pipi dye klu lapar. Klu ade rezeki, bleh cubit2 pipi dye lg. Klu bleh, nk gigit! Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha 😝😝😝

Orang Jahat
Huish ni nak awek ke nak makanan ni 😂 ye.. taste orang berbeza kan . 😂

View more

1.fav food 2.hobby ? 3. Quote that motivate u

syaralee
1. Tomyam
2. Menyanyi and Melukis
3. There's nothing happy about having your fate decided for you! You have to grab your own happiness!
- Lucy Heartfilia -

View more

Next