Ask @Fitrianggraeni29:

good morning have a lovely day 💕😊

isna
too, have a nice day💞😊
sekedar kango nancebkeun rasa syukur ka Allah swt, rasulullah saw parantos ngadawuh,
قال رسول اللّه صلى الله عليه وسلّم:
اذا افطر احدكم فليفطر على تمر فإنه بركات، فإن لم يجد تمرا فليفطر على الماء فإنه طهور
hartosna : rasulullah saw parantos ngadawuh "dimana buka puasa araranjeun maka kedah ngabatalan ku korma, tah saleresna dina korma eta barokah. maka upami teu manggihan aranjeun kana korma maka kedah ngabatalan ku cai, tah saleresna cai eta suci..
mugia manfaat rerencangan sadayana🙏

View more

Next