Ask @FizieCFudaxFaexsk:

sebab aku lihat wechat kau ade gambar ws gay. :P

hahaha. lol haters. stalker aq, then putar belit kan citer, sbb nak jatuhkan aq. well betul lah ckp taylor swift. haters gonna hate.
well if aq gay, kau ade problem with that ke? or kau tertarik ngn aq? wow?

View more

Somebody has hacked my twitter acc :( EXO gonna have comeback soon and this thing happened to me. Since I have make my new acc, I'll let you know it. I hope you can follow me: https://twitter.com/heol61 tweet to me when you are free! :)

omg. how is it happen?
and sorry for not answering your quest.
add me in wc. - fizieyayasiwon
okay then. :)

View more

actually susah nak jumpa fanboy ahhaha ingat kan lelaki melayu semua benci kpop kahkah

♕ Mie ♔
Hahah. X semua awk. :) ramai kawan2 sye kpoppers. From them lah sye jdi kpoppers. Well kpop is fun. Relieve stress.

View more

ape pandangam awak tentang GADIS-GADIS yang sudah kehilangan DARA dan Boys-Boys yang dah x de TERUNA itu... #letsTalk

Hmmmmmm.. x faham kenapa diowng semua jadi cam tu. Mungkin kurang didikan agama? Kesian sngt kat diowng. Siap boleh rasa bangga dah hilang dara/teruna. Malas nk comment bnyak. Cuma fikir sendiri.

View more

Someone tu minat benor dekat awak and everytime lunch time dia ajak awak pergi lunch. tapi you always nak lari dari dia, means you malas ah nak pergi sbb takut nanti dia ckp you bagi harapan dkt dia or else, so mcm mana you nak tolak pelawaan dia bila dia ajak keluar lunch or else?

Said to her "please sye x layan orng demand mcm awak, can we just be friend? " that.all. jgn tapis. Straight to the point.

View more

Next