Ask @FizieCFudaxFaexsk:

Fizie Choi Siwon
Latest answers

kenapa x answer soalan aq,

well sebab....
urmmm.
can you wait?

View more

Hey there :-) ask me anything if you dont mind, i'm so bored

marlis ilyana

hi there. :) i will.

View more

sebab aku lihat wechat kau ade gambar ws gay. :P

hahaha. lol haters. stalker aq, then putar belit kan citer, sbb nak jatuhkan aq. well betul lah ckp taylor swift. haters gonna hate.
well if aq gay, kau ade problem with that ke? or kau tertarik ngn aq? wow?

View more

r u fanboy?

yes i'm. :)

View more

Somebody has hacked my twitter acc :( EXO gonna have comeback soon and this thing happened to me. Since I have make my new acc, I'll let you know it. I hope you can follow me: https://twitter.com/heol61 tweet to me when you are free! :)

omg. how is it happen?
and sorry for not answering your quest.
add me in wc. - fizieyayasiwon
okay then. :)

View more

apa yang anda suka ?

macam2. XD

View more

follow back maybe..

aniszulkefle

with pleasure. :)

View more

Hyep , selamat malam ツ

evening. :D

View more

sape form 3 kat sini? jawabcepat!

sye 18 syg. :D
haha

View more

follow dia ni ------> http://ask.fm/gojesblackstyle so kind.

Syafinz

i will. :) why dia je yg mintak sendiri? :O

View more

hee . thanks . intro ?

[ ♡ AeyRiel ♡ ]

Fizie 18 seremban n9.
Spm nye result 16 hri lagi.
Lol

View more

actually susah nak jumpa fanboy ahhaha ingat kan lelaki melayu semua benci kpop kahkah

♕ Mie ♔

Hahah. X semua awk. :) ramai kawan2 sye kpoppers. From them lah sye jdi kpoppers. Well kpop is fun. Relieve stress.

View more

woi budak gay

Ape sbb kau panggil aq gay? Bgi explanation sikit?

View more

kau ni bnyak sngat follower -.-

Kat mana? Bila masa? Ape kau nie.

View more

give me an example "perkara yang penting tetapi dianggap remeh"

ΔIИOИ

Politik

View more

hmm.. jrg nk jmpa fanboy. minat V ehh?

Owh really? Well I have a lot of fanboys friends. Sye multifandoms. Not only v.

View more

ape pandangam awak tentang GADIS-GADIS yang sudah kehilangan DARA dan Boys-Boys yang dah x de TERUNA itu... #letsTalk

Hmmmmmm.. x faham kenapa diowng semua jadi cam tu. Mungkin kurang didikan agama? Kesian sngt kat diowng. Siap boleh rasa bangga dah hilang dara/teruna. Malas nk comment bnyak. Cuma fikir sendiri.

View more

hye fizie ^^ minat kpop ea ?

♕ Mie ♔

Hi. Yup. Kpoppers fanboys here. :)

View more

can give me one pics ?? =Buat muka comell=== BOOM ASK BACK !

cacacaca ♡★☆♂♀

Me. :)

View more

Hai . Awak buat apa tu ? sihat ? dah makan ? Ask me too . Thank you :D

yasuki tomato ヅ

Hi. Relaxing. Menggemokkan badan . Dah. Awak?

View more

Someone tu minat benor dekat awak and everytime lunch time dia ajak awak pergi lunch. tapi you always nak lari dari dia, means you malas ah nak pergi sbb takut nanti dia ckp you bagi harapan dkt dia or else, so mcm mana you nak tolak pelawaan dia bila dia ajak keluar lunch or else?

Said to her "please sye x layan orng demand mcm awak, can we just be friend? " that.all. jgn tapis. Straight to the point.

View more

thanks ^^ intro ?

♕ Mie ♔

Welcome. Fizie 18 seremban n9.

View more

Loading…

About Fizie Choi Siwon:

im fizie | just a normal person | 17 | kpopers | fucking hate racist ppl | SPM2014 | i don't judge ppl by their music taste | want to know more? ask then. ^^ adopt bro -> @daniallhoran
ultimate bias! http://ask.fm/FizieCFudaxFaexsk/answer/111470419277

malaysia