Ask @HAFIZWASHERE:

Kawan yg beritahu dosa mu untuk jadi lebih soleh/solehah adalah kawan terbaik, setuju?/ A friend who tells you your sins to become better muslim is the best friend, agree? / Un amigo que te dice tus pecados para que seas mejor musulmán es el mejor amigo, ¿estás de acuerdo?

Marie Yvonne Pascoe.
Setuju bertuju-tuju! Kawan macam tu lah baru betul maksud 'kawan/sahabat'. Susah nak jumpa, kalau ada pun 1/100 rasanya. Kalau dah jumpa, jgn lepaskan, rugi. Buat masa skrg ni saya ada kawan macam tu tp dia hanya menegur apa yg dia mampu sahaja. Bukan bermaksud saya tidak boleh ditegur, tetapi perasaan putusnya silaturrahim antara sahabat tu mungkin akan terjadi kuat dihati kawan saya tu :) Terima kasih.

View more

haiii... ada crush ? kenapa suka dia ? describe him/her maybe ? :D

Nur A'fini Mohd Muzi
Hi, ada. Dia baik, muslimah, senyuman dia manis, penyayang & tegas :) Pernah letak nama dia dalam doa dan pernah juga tulis nama dia dia sesebuah batu/tembok :) Tapi dia hanyalah crush/angan-angan saya. Hanya ALLAH sahaja yg mampu tentukan :) Terima kasih.

View more

What was your favorite TV show when you were a kid?

Pingu

View more

What one thing do you need to do next?

Berlajar memandu kereta && membuat lesen kereta. Umur saya dah nak masuk 19 ;-*

View more

Tempat manakah yang paling jauh anda pergi bercuti / melancong ?

Nur A'fini Mohd Muzi
Mekah && Madinah ;-)

View more

A Q From BH > What do you do for fun? / Apa yang awak lakukan untuk berseronok? ^_^

♥ Bünny HïJau (•‿•) ♥
Hi,
Hm pergi lepak dgn sahabat yg sekepala & bermain snooker :*

View more

Do you remember your first friend?

Which song do you have in your mind right now?

Marie Yvonne Pascoe.
Lagu yg berlambak dalam memori aku yg dah tak boleh guna :')

View more

Do you prefer to answer questions or ask them?

I love Asking yeww BHAHA --'

View more

awak ade pet? ape and nama siape? // Do you have a pet? which and what's its name? // Tienes alguna mascota? cual y como se llama?

Marie Yvonne Pascoe.
Ada :) Kelabu dgn Oren :) Dua-2 betina , dua-2 dah ada anak dan dua-2 anak tinggal seekor :/

View more

Eh2.. awak awak, nk lari mana tu ? Meh sini kejap nk ask, mcm mna kita nk tingkatkan pelajaran kita..?

Nur A'fini Mohd Muzi
Berusaha , Rajin dan yang penting JANGAN MALAS ! ^^

View more

heyy awk,, KFC,McDonald's,Marrybrown,Burger King...mana satu pilihan awk?????

fatin adibah
heyy :) kalau untuk makan besar KFC , kalau untuk lepak McD :) Tetapi selalunya Mamak Place sahaja ^^

View more

Kenape handsome sangat? Single ke ni? Nak ngorat :*

EmilyA
em Itu soalan paling saya benci . Single sudah pasti -.- TAK BOLEH :)

View more

Hai awak rabun tak ? kalau rabun awak rabun jauh or dekat ? #ask/boom me. :)

Syafinz
Alhamdulillah TIDAK ^^

View more

If you could communicate with your pet for just a minutes, and they would understand, what would you say?

Buang air ditempat yg disuruh & Makan jangan memilih :) ^^

View more

Haiwan apa paling awak suka ? =D #ask me back.

Syafinz
kucing semestinya ~

View more

single or taken ? *no idea* hu3 #ask or boom iffah maybe ? =D

Syafinz
ouh Single semestinya :) sokayy . later K .

View more

Do you miss anyone right now?

Yes .

View more

assalamualaikum , dah makan malam ? benda ape, awak rase nak beli akhir2 ni ? ? -ask/boom me

Wa'alaikumsalam , dah dah ;) Em handphone dan motor -.- okay later maybe :)

View more

assalamualaikum,dah lame tak ask awak, apa sikap yang ada pada awak perlu diperbaiki lagi .. *ask/boom*

Syafinz
Malas semestinya ^^

View more

Haii haii haii . Bosannyaa --'

Hi Hi Hi ! kita pun bosan jugak :\

View more

Sila berikan komen anda pada gambar ini ? http://akk.li/pics/anne,jpg . Hahaha :p

Unknown
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH ! kenapa kelakar rupa dia ? WAHAHAHAHA XP

View more

xdek pon Q dri apis?? ha ha ha ]

♥ Bünny HïJau (•‿•) ♥
ha , em yelah-2 -.- lama tak nampak ? sihat ? dah kerja ? HAA :o dah kahwin ? hahahahah x)

View more

Assalamualaikum ! Nk tanya boleyh ? taa bleyh ? nk tanya jugak ! XPP Perkara apakah yg korang rasa korang tkkn lupakn ? Ingt tkk tarikh dye ? Share sikit boleyhh ? ^^ *Bushanntime ! #Ask/follow/b0om maira ?

❥ ϟ Cik_Mimpi ϟ❥
Wa'alaikumsalam ! Boleh-2 :) eh boleh lahh ! haa tanya lahh ! HAHA xPPPP em emm hari arwah abang pulang ke rahmatullah kot . Ingat ingat (22.11.2012) :/ boleh je budak comel oi hehe x) #BOOM ? Fire in the hole ! keboom ! HAHAHAHA . *maira dah tak comel kihkihkih xP

View more

assalamualaikum... pernah x kawan2 awak buat awak rasa sakit hati sangat2? :)

syazwani
Wa'alaikumsalam , pernah tapi rileks lah . lepastu kita buat dia balk HAHAHAHAHA fair kan kan ? hehe xP

View more

Next
  • 300
    Posts
  • 705
    Likes

About Yang Memelihara:

٢٨\٠٥\١٩٩٥
85000 LIVERPOOL DARUL TA'ZIM