@H_noSora

Fizah Ey

The type of girl that I want as my girlfriend. Can you be my girlfriend?

Ermm..who are you? I'm sorry, I don't really like people who likes me just becauae of my face. And I have someone I like and already belong to that person so yeah another reason I cannot be your girlfriend.

Latest answers from Fizah Ey

Kalau aku, as perempuan, confess dulu kat dia boleh tak? Kitorg masing² thu yg masing² suka sama suka. Tapi takde siapa yg confess dulu..

Bole je confess, tak rugi apa2 pun confess ni. Kalau dia pun suka, bole get together. Kalau dia tak suka or tak ready to be in a relationship pun takpe. Kita cari org lain.

What kind of person do you like?

dxelfuxd’s Profile PhotoMuhd Fudhail Faiq Bin Md Fuad
Yang ada minat sama dgn saya, dalam golongan laki baik. Elok perangainya. Yang memahami, bila saya cakap saya suka ke tak suka certain benda, dia memahami. But the first and most important thing is dia memang suka and sayang kat saya la.
Kalau dia baik ke memahami tp tak suka kat saya buat apa kan. Gi main jauh2.

Dear crush please notice me!

In order to be noticed, you should show who you are instead of being anonymous hahaha

Awakss..apew khabbar? Sayew naks kewnal awaks boleyy taks? Hahahha 😂

Sila la belajar mengeja dengan elok dulu haha

Language: English