@H_noSora

Fizah Ey

What others replied to:

Kalau aku, as perempuan, confess dulu kat dia boleh tak? Kitorg masing² thu yg masing² suka sama suka. Tapi takde siapa yg confess dulu..

show all (14)

Kalau dah yakin x kena friend zone. Confess jerr.. Org sekrang takut nak confess Sbb takut kena friend zone 😂 sbbtu banyak yg suka bg hint jaa.. Haha....
Takde masalah pun nak confess. Tak semestinya lelaki je kena confess dulu sebab ada certain lelaki ni pemalu gak. Ya mmg lah tak gentleman lelaki tu tunggu perempuan tu nak confess dulu. Tapi apa salahnya perempuan mulakan dulu lagipun korang pun tahu yang korang masing2 suka antara satu sama lain kan? So good luck :)

Language: English