Ask @Hakimz:

AMiRuL HaKiM ZaMRi
Latest answers

anda nak pilih course ape masa di universiti nnt?

insyaAllah...nak ambik Pilot or Programmer software

View more

why some people tak nak bagitahu kebenaran ?

kerana..mereka takut untuk membuktikan penjelasan yg kukuh hahaa

View more

apa nak buat kalau someone lupa janji dia ? =,=

haha..takyah janji kalau tk tahu nak tepati..lain kali ckp InsyaALLAH jer lagi baik

View more

malu tak kalau salah undirect tweet ? -,-

haha..tngok org gaklaaa..kalau ada perasaan malu kot muahahaa...

View more

apa pendapat awak terhadap cerita melayu sekarang ? haha

crita melayu skrg bnyak unsur aksi,sedih,hantu dan lawak..tpi crita melayu sekarang sangat popular terutama sekali malam hari sabtu iaitu CEREKARAMA haha..

View more

anda seorang yang suka kan ketenangan, ketika berada di tepi tasik bersama rakan, tiba tiba ada seseorang menelefon rakan anda, rakan anda menjawab panggilan tetapi suaranya kuat seolah olah orang di talian itu berada di seberang tasik, anda menjadi kurang selesa, apakah tindakan anda? :P

hahaa..terima kasih kpd penyampai soalan..rasa menyesal kawan dgn dia hahaa..lagi satu rasa mmbazir kredit jer hahahaaa :P

View more

ada fb tak?

ouhh..muka buku..maybe takder kot huahuhuahaha

View more

SUKA LAYAN LAGU ROCK INGGERIS TAK?

Boleh gak laa..lagu CRY THUNDER by DRAGONFORCE~~ terbaikk!!!

View more

follow kita balek ea . Munie (;

insyaAllah..apa id ask.fm?

View more

hai , kenal kea ?

hye....heheee..sapa erk??

View more

ingin interview sbg apa?

insyaAllah.....want to be a pilot one day!!!!!!

View more

suka main ice skattting tak?

haha..suka2 ..tpi lebih best kalau orang lain pon pro main ice skatting ..bru ada saingan hohohoh

View more

cita 2 ingin menjadi apa?

pilot...n..programmer ..insyaAllah...

View more

ajar main piano boleh tak ..hehe

hahaa..boleh je...tpi reti main lagu kenangan terindah,titanic,kiss the rain n full house jer :D

View more

lagu apa yg suka main guna gitar akustik?

soalan terbaik!!!haha/...suka main lagu aizat amdan..dan kadang2 main lagu sendiri :D

View more

twitter apa erk?hehe

haha...@amirulhakimz

View more

suka main badminton tak?

salah satu dripada hobi aku ....kalau boleh nak main untuk NEGARA..hehee

View more

dimana tempat yg sesuai untuk bertanya segala soalan.

hahaa...cuba kau tanya dgn Simsimi..confirm dia akan jawab segala soalan kau ..

View more

ingat lagi tak lagu sekolah dulu2..

ingat 3...tidak akan lupa sama sekali hahaa ..peace ..

View more

boleh tolong tak?berikan maksud ahli sunah waljamaah..

boleh..insyaAllah..ouhh..ahli sunnah waljamaah ni sekumpulan yang berpegang teguh kepada Al-Quran ,sunnah rasul,dan menentang perkara Bid'ah...

View more

goodluck for spm....

tq so much <<<< PRAY FOR ME OKAY ..

View more

suka pakai kasut jenama apa?

kasut Assics,Vans,Zara..

View more

siapa idola penceramah yang paling best?

Ustadz Azhar Idrus dan Dr.Fadzilah Kamsah

View more

gitar jenama apa?

Fender

View more

Loading…

About AMiRuL HaKiM ZaMRi:

HEY!!!WASSUP..https://twitter.com/AMiRuLHAkiMZ
17 Tahun.
T-SHIRT FAV: Uniqlo,Romp,Zara,Paul smith
HOMESTAY: Desa Pandan,Hulu Selangor
ANY LANGUAGE:Japanese,Malays
ACOUNT FACEBOOK AMIRUL HAKIMZ Zamri
When I change my thinking I change my BELIEFS ,
When I change my beliefs , I change my EXPECTATIONS

DESA PANDAN & TMN. TEMPUA