Ask @HasanahShaf:

Describe anisah

Anisah mana ni? Hahaha adik cantik, comel and manja sgt orgnya. She's such a good sister for me. And nad too! May our friendship till the end insyaAllah! <3

View more

apa yang awak lakukan kalau kawan yang awak anggap kawan sebenarnya suka ngumpat awak bila awak tiada di sekitar?

Wow 5 months ago

View more

malaysia is nice??

Josch
Of course but now its quite hot

View more

How many pillows do you sleep with?

More than 5 hahaha

View more

the first thought when you saw nadirah azman ?

Sombong hahahaha

View more

Describe nadirah azman sebaik baiknya yang boleh

Junior yang paling rapat sekali. She's kind, cute, happy as always. A very good sister for me! Hehehe

View more

What do you like watching the most on television?

Melodi, ohmyganu, semua yg ada zizan kekekeke

View more

describe aida malek .

Aida is my friend since sekolah rendah. Tak rapat sgt dgn dia hehehehe btw dia seorang yg happy and comel jee haha

View more

How do you learn best: by listening, watching, reading or doing?

Doing

View more

When was the last time you hugged someone?

Last tuesday i hugged adibah since we haven't met for about many days

View more

Describe syafiq farhan . Hohoho

Eee syafiq ni byk kali dah describe hahaha ok dia byk cakap dia kecoh sikit, poyo je tapi baik. Seronok kalau sembang dgn dia sbb byk benda boleh ckp hahaha

View more

describe sarah abd hamid?

Sxrh
Hai kak sarah! Penolong pengawas yang garang (kadang kadang) tapi hasanah tahu dia baik sebenarnya. Hehehe kak sarah comel, tinggi and friendly dengan semua orang x)

View more

Describe Zulakmal azhari

Zul my best friend. Pendek hahahaha okay tapi dia baik la jugak. And friendly. Kadang kadang cpt tacing :bb hahaha bdk mrsm pasir salak. Dah lama tak jumpa dia :(

View more

Saya sayang Hasanah sesangat <3

Awhh sayang awak jugak

View more

Describe FizaZuhri. Hehehe

Hai Fiza! Macam nak describe eh kalau tak rapat. Hahaha ok tgk dkt sek dia baik jee. Dkt twitter dia friendly je dgn kwn2 dia. She's pretty btw. Hehehe nak sgt cuba kwn dgn dia hehehe :b

View more

Cuba describe syafiq farhan . Hehehe

Syafiq baik, friendly dengan orang lain, kadang2 annoying nak mampus hahaha tp dia baik laaa enn :bb

View more

Apa perbezaan datuk dr mahathir, dengan najib, dan apa beza rosmah, dan saloma ?

Pendakwah Rabun
Semua ada keistimewaan masing-masing :)

View more

If you had 10 minutes on a popular TV talk show, what would you talk about?

About me.lolololo

View more

What do you dream about?

to achieve straight a's

View more

Why did you said maybe?

my holiday sometime bored.

View more

What would you like to change?

Change my life.

View more

Skola mane?

SMK Taman Kosas.

View more

nak rendang sikit boleh? XD

AhmadShahir!
Ni shahir en en. haha

View more

When you need advice, who do you go to?

My friends. haha lol

View more

Is wan bad,good,nice or stupid?

Good and nice :)

View more

Next