Ask @HasanahShaf:

Describe anisah

Anisah mana ni? Hahaha adik cantik, comel and manja sgt orgnya. She's such a good sister for me. And nad too! May our friendship till the end insyaAllah! <3

View more

Describe nadirah azman sebaik baiknya yang boleh

Junior yang paling rapat sekali. She's kind, cute, happy as always. A very good sister for me! Hehehe

View more

Describe syafiq farhan . Hohoho

Eee syafiq ni byk kali dah describe hahaha ok dia byk cakap dia kecoh sikit, poyo je tapi baik. Seronok kalau sembang dgn dia sbb byk benda boleh ckp hahaha

View more

describe sarah abd hamid?

Sxrh
Hai kak sarah! Penolong pengawas yang garang (kadang kadang) tapi hasanah tahu dia baik sebenarnya. Hehehe kak sarah comel, tinggi and friendly dengan semua orang x)

View more

Describe Zulakmal azhari

Zul my best friend. Pendek hahahaha okay tapi dia baik la jugak. And friendly. Kadang kadang cpt tacing :bb hahaha bdk mrsm pasir salak. Dah lama tak jumpa dia :(

View more

Describe FizaZuhri. Hehehe

Hai Fiza! Macam nak describe eh kalau tak rapat. Hahaha ok tgk dkt sek dia baik jee. Dkt twitter dia friendly je dgn kwn2 dia. She's pretty btw. Hehehe nak sgt cuba kwn dgn dia hehehe :b

View more

Next