Ask @HazimaHadz:

Hazima
Latest answers

okay, soon 😊

Alright

View more

i dont know when the right time 😩 takut takut jadi lain

Do dm my ig personally

View more

hmm, nak kena berani duluu lahh baru dapat semua tu

Kena berani and jujur la, its better dari simpan sampai bebila

View more

i will be continue anonymously like this. cause i have crushed on you

Dont stay anon too long, show yourself and jujur je dedepan

View more

why so sudden hmm. im gonna miss you by all the way you are

Do contact me if you miss me

View more

dah nak pindah ke? hm nak pindah mana ni?

Its private

View more

How you edit blog tu? Lawa sangatt

Haha i used HTML code for edit all things. Tapi awak kena pro la, senang saja

View more

Single / taken?

Cuba la tekaa πŸ˜…

View more

Follower blog you 3k am I right?

Haha ya, dulu dulu la 😹

View more

Ur blog nice and lawaaa. Why x update lagi dah

Haha i will update time dah ada notebook la. Now busy. Guna phone susah la wak

View more

Berapa tahun erk?

Or you berubah sbb ur last ex?

Em boleh dikatakan juga not bcause of him. Tapi disebabkan dia ajar saya untuk independent, avoid drink gas, dont be a stupid gurl yg senang makan kata laki (jual mahal) .. actually a lot la, im appreciated apa yang dia nasihat. And thanks a lot to him. also im here in a good condition. Terima kasih juga sebab Allah buka mata hati ni πŸ‘ŒπŸ˜Š

View more

Makin hari saya tgk awk berubah. Yela berubah mcm segi attitude, avoid itu ini, saw you makin humble? Why

Ya? Avoid what? Humble for? Attitude? Biasa sajek

View more

Semenjak dah ddk kajang makin sombong ye?

Bukan sombong, busy dengan kerja, family & kawan

View more

Nak kekenal leh?

Tak

View more

I saw you dkt butik, muka no makeup? Asal tak makeup?

Malas nak makeup

View more

I love you tembam ❀

Iloveyou too

View more

Dah nak sambung belajar ye? Kolej ne ?

Mana tahu, rahsia la

View more

nooooooo , jangan hahahahah mana boleh gitu

Ye laa

View more

sure the time come. sabar πŸ™ˆ

And where did u stay? I mean area mana?

View more

why not, maybe now not the right time

Ambuih until the end takkan the right time

View more

Jangan la marah....ni ed laaa

Oh abg ed, nah amik πŸ’© Pergi main jauh jauh

View more

Do you know who am I?

I didnt know u dah nama pun anon mana nak tahu πŸ˜ͺ

View more

U keje apa skng? Tak study?

Ej style, tiada rezeki

View more

Sape boyfriend kau sekarang?

Shhh

View more

Loading…

About Hazima:

I am 19, a Malaysian, Born on the 2th of May.

KL