Ask @HazirahHazril:

How do you get in the pool?

Jumpin hey jumpin

View more

apa pula tu aku lol tak main ah jdi anon dgn kau haha

Ainny
Hahaha ingat kau :3

View more

why must pusheen?

Fav laa .

View more

bukan.

Dahtu ¿ -.-

View more

teka la. haha

Ainny

View more

teka siapa saya? hehe

Hm hamba Allah lah . Hihi janganlah hide name ».«

View more

hazzy hui hui :0

Haha xD wuhuii

View more

itu kau dgn aziqa eh?

Yee ainny yee xD

View more

sekarang fair dgn sape

Fair tu apa ? Spe apa ?

View more

kau dah download ke jadual waktu kelas?

Ainny
Belum sat lgy nak on gne id kau hihi

View more

Aku? Nope. Sakit kaki semalam tak hilang lgi wey. Haha

Ainny
Hahaha aduhh ok ok

View more

ehehe thankyou :) anw u too ^^

chah
Haha okey :)

View more

perghhh dak pandai wuuuu erm aku stay ermmm

chah
Owhh congrates okeng la tuh hihi

View more

demand aih nak kompang. hahaha kau pergi polo lgi ke pgi tdi?

Ainny
Haha xD harini hari kerja jadi tidak lahh . Kau ?

View more

Haii awokk

Nur Amalia
Eh Hye Awucks :)

View more

hm aku tanya kau dulu umphh

chah
Um 3av . Kauu ? Hihi

View more

kau kelas apa next yr ?

chah
Hm kau kelas apa ?

View more

welcome backkkk ! Haha

Ainny
Tq :) Kompang please

View more

yehett hahahaha thankyouu ^^

chah
Wxlcxmxxy

View more

polobekkk

chah
Donee my dear dearest heartbeats heartbreaker :)

View more

Follow Back U.U

m.faiz
Done :)

View more

Ceh. Fair tu apa konon. Hahaha

Apa ?

View more

hye awuckss. lol

Ainny
Hye back awxckss

View more

Next
  • 338
    Posts
  • 352
    Likes

About hzrhzrl: