Ask @HazwanyAsfa:

Aspa
Latest answers

amacam form 4?

Faz

boleh tahan laaaa ha ha ha ha

View more

xnkkk,aq nk mnyembunyikn dri

haha taknak sudah. p search google atau twitter je. p nuh

View more

kau rasa berapa a kau dapat

target 5A ke atas je. tapi kalau dapat straight a's alhamdulillah

View more

nak kapel tak

taknak lah

View more

gov tu kerja makan gaji ke swasta?

taktau

View more

tapi takda duit la nak buat

parents keje gov tak? kalau gov boleh la mintak

View more

awak.. nak pakai bracess gak

oh ok pakai jelah

View more

haha..nt kalu ad soklan pasal gg sye tye awk kay..bye

ceit bukan nak gtau fine bye

View more

adlah..kwn awk gak..hahah

alaa cakap lah sapa

View more

tq,patut ah anis suke awk,,hahaaha

hahaha mengada lah. sape ni ha?

View more

dpn the store ad klinik gg ke??? maaf nyusahkan awk

ade lah sayang oi ;)

View more

tq,u r the best

no biggie ;)

View more

cmne nk daftar??? kt kole bleh ke??

boleh. p je klinik gigi depan the store ataupun kat hospital

View more

saya tya pasal braces,awk nie kdkut laa.gigi sy trok

okay2, awak nak tanya apa sebenarnye?

View more

jwb la soklan sy

jawab lah ni

View more

takde nye same lah . hahahaha . ehhhh org nak out dahh . nak off komputer nihh . nanti org as ask lagi yep . heheh assalamualaikum . mimpi indah ~

sama gak :p okay waalaikumsalam. mimpi indah jugak naa :*

View more

penguin yang omey bukan org . hahahahahaha terkedek kedek je jalan

sama je tu kak bal hahaha

View more

of coz lerr . omey mende nye , jalan macam penguin dah rasenye -,- haha

penguin kan omey, confirm lah kak bal pun omey. hahaha

View more

nanok ! cukuplah sekali. hehehehehhh . puas dah orang jadi big big teddy bear dulu

wahh ade pengalaman lah? hahaha mesti omey nii

View more

hehehe yelerrrr besi ;) opp oppp

aipp dia ni hahaha

View more

hahahaha nanok .. bior hang yang jadi big big teddy bear :P

ceh, mana aci. kak bal pun kena jadi big big teddy bear

View more

alaaaa nanti kalau bagi ta jadi teddy bear lah org . ehh ? hahaha :P

takpa, kite bagi sama adil. dua dua jadi teddy bear hehehe

View more

hahahahaha tau lah org banyak lemak ! takpe takpe nanti org bagi eak ? hakhak xD

haaa boleh gak tu hahaha

View more

Loading…