Ask @HumairaRamlan:

dah ada calon suami ?

Takde. Im still young.

View more

ngn budak kisas gak ke ? kalau x silap kisas ni biasanya selalu pairing kan ..

Ibnu Abdullah
merepek

View more

What kind of place do you think is ideal for the first date? Why do you think so?

tepi pantai. because it will be very beautiful. seeing the creature of Allah.

View more

akak, saya nak sangat sambung dlm bidang related to jurnalisme. should it be okay kalau saya sambung asasi? asasi tu dia kira macam mana dan cara pembelajaran? i searched for anthropology at uia and it stated untuk pljr sastera je. saya pure sc. so boleh ke mintak juga? saya lepasan spm.

im sorry dear. akk taktahu pasal ni :( sorry a lot.

View more

kenapa tak proceed degree um?

this is a popular quest for me. setiap org yg tahu i was from pasum semua tanya soalan sama. okay first, um tak sudi nak amik org mcm i. i am too good for um. wahaha perasan gila. second, kos yg aku minat tkde kt um. im not into science stream anymore. enough in pasum. third, maybe mmg usim ni ditakdirkan untukku. like my jodoh? haha. ok tu je kot. abaikan segala perah santan aku.

View more

Which animals scare you most? Why?

like snake, amd poisonous animals. because it will hurt me.

View more

What is the meaning of your name?

hajar - taken from prophet Ismail's wife
humaira-red pinky cheek

View more

If you were really hungry, really exhausted, AND really gross, what would you do first — eat, nap, or shower?

nap of course

View more

asalnya pegar, bukan pagar..perubahan semasa..biasalah..pegar tu sejenis burung ..badan ala2 ayam sikit..

oh okay

View more

followback. Followed you.

who are you? why should i follow you?

View more

username instagram ?

humairaramlan. sama mcm ask.fm.

View more

Nak masuk meminang boleh ?

Try lah. Dipersilakan if u dare to do so.

View more

harapkan pagar pagar makan padi - Dewan Bahasa dan Pustaka macamana pagar boleh makan padi? I cannot brain this. Ke zaman dulu memang pagar makan padi?

haha me too. i also dont understand why they used pagar makan padi. its just not logic kan.

View more

kalau pointer sem satu tak lebih tiga ad kemungkinan ke overall sem bole dpt 4 flat if that person just ve two sem for the foundation ?

takde kemungkinan. impossible. sbb sem 2 pun tak dpt nk cover balik pointer sem 1. jauh sgt tu. mlainkan sem 1 dpt 3.75 n above.

View more

PAP of book that you are currently reading

What is more important - to be loved or to fall in love?

both important

View more

What song is currently your favorite?

Harris J. you are my life

View more

What was your favorite childhood TV show?

barbie. the lion and king. totally spies. narnia. bnyk je lg hehe lupa dah.

View more

kenapa orang selalu kaitkan apa yang dia buat dengan majoriti? Bagi pendapat contoh: dia suka tidur lewat lepastu dia cakap ramai yang suka tidur lewat dia selalu makan tak habis lepastu dia cakap melayu ni memang suka membazir makanan

sebab dia rasa apa yg majoriti buat tu betul. sedangkan kita tak perlu tggu ramai yg buat perkara betul baru kita ikut. even sedikit yg menegakkan kebenaran kita still kena tegakkan. sebab itulah seringkali majoriti itulah yg melakukan perkara yg salah atau kurang elok.

View more

Hobby ?

reading something interesting, writing blog, play candy crush haha. or sleep.

View more

Fav song ?

so many.

View more

What's your favorite drink?

Fruit juices

View more

akak amek tamhidi ape?

eh akak tak amik tamhidi. akak dulu asasi sains universiti malaya :) amk sains hayat

View more

Oooohyeke. Bkn ape sbb saya nak sgt masuk USIM hehehehe ^^ akak nye fakulti kat mana? Dkt usim kena mghafal quran jugak eh

akk fakulti pngajian bahasa utama tp belum ade bangunan sndiri so tumpang fpqs. haha. oh nnti lepas spm apply la tamhidi usim. lg senang sbb nnti dia serap masuk je. hm hafal quran tu tak kot cuma bnyk berteraskan ilmu aqli dan naqli. n mcm uia wajib subjek arab n eng.

View more

Salam kak Humaira ^.^ nak tanya, akak skrg dkt usim ke? Akak tamhidi ke dulu?

wsalam amira :) ye akak kat usim. tp akak bukan ex tamhidi huhu. akk lepasan pasum. jump into bachelor in arabic. asasi dulu lgsg tak blaja arab haha. maybe jodoh kuat dgn bahasa syurga insyaAllah.

View more

Next
  • 1330
    Posts
  • 1697
    Likes

About Double H :):

20. ALKIS 58. PASUM. USIM. Aim for Jannah and mardhatillah. Who are you to judge others?

Melaka