Ask @hzwnieizzti_:

Hazwanie
Latest answers

ohhh. dia tu sweet ape. btw u know me ?

oh haha biarlah sweet ke tak. tak

View more

thank u. kesian awak

you're most welcome. hahaha tak, tak kisah sebab aku yang mintak break lol

View more

sebab dia dengan saya sekarang.

oh ye ke? tahniah :)

View more

dia dengan siapa sekarang ?

entahlah hahaha kenapa tak tanya dia sendiri?

View more

dah clash ngan dany kewww

Dah lama sangat dah hahaha

View more

we dont know each other so much but, describ me;)

Alif Afnan

sorry! baru on ask.fm. hahahaha, hm kind, good looking, always there to help (about school), good in islamic

View more

tak tak hahahahahahahahahaha kita biasa-biasa je hahahahahahaha

azick rosdi

ecewahhhh hahaha

View more

hahahahahahahahaha manada baik & handsome tu tak tau? hahahahahahahaha tweet pasal gf tu jarang jelah hahahahahahaha :))))

azick rosdi

amboi tak mengaku lah ni? hahahaha

View more

describe ciked

azick rosdi

kena keeeee hahaha gurau hehe hi haziq! hm handsome, baik, caring hahahaha dulu rapat tapi skrg tak hmmmm eh eh eh hahahaha selalu gila tweet pasal gf hahaha she's so lucky to have you as her boyfriend xDDD last longgggggg and that's all okay take care byeee :))))

View more

describe faj

hii faj, sorry kak wanie baru on ask.fm hehhe. hm a cute girl yang manja i can say haha. first jumpa masa dekat klcc well unexpected meeting but okay rasa awkward gila en masa first tu hahahahaha okay lol COMEL GILA AISH GERAM DENGAN FAJ!!!!!!! strong girl, even ramai buat faj sedih, faj still cam okay with everything en hmm good girl :))) good luck pt3 xoxoxox study hard & smart love youu girl thanks for everything!!!!!

View more

DESCRIBE :>

Amirah Wardah

HI WARDAH SORRY KAK WANIE BARU ON ASK.FM :(((((( hm nak descibe macam mana eh...... hm okay mula mula tak kenal wardah dulu ramai orang cakap buruk pasal wardah tapi kak wanie tak amik port sgt sbb masa tu kenal wardah pun tak lagi en so whatever lah diorang kata apa. Lepastu rapat masa kita jadi facy orientasi form 1 dulu ingat takkkkkk pastu kita selfie dengan budak cantik tu hahahaha kita cam obses dengan dia xDDDD hmm wardah lawa, baik, friendlyyyy gila nak mateyyyy lol good luck pt3 kak wanie loves youuuuuuu andddd wardah pandai sebab dapat masuk H en?!?!? wahhh jauh dia langkah kelas. hahahaha ok dah tu jeeee byeee xoxoxoxox

View more

Dah la suka Dany, cakap bongok pulak tu. Ha nampak gitu bangangnya - baby

Terserlah sangat hahahaha xD

View more

Apa kebangang haters serang wanie cenggini? Pls lah u guys don't have to disturb ppl's happiness. Jealous sebenarnya dorang tu Wanie. Ignore sampai mampos pun lagi bagus. Carut tu biasa lah, ukur baju di badan sendiru lah lain kali ya? Macam diri anon tu tak carut? Wow perfect sangat ke? -Baby

Ikr. Tu ah pasal haha tapi biar ah dia. Nak cari pasal, asalkan dia bahagia dengan hidup dia (walaupun sebenarnya dia tak bahagia sebab tu dengki dengan orang lain huhuhu)

View more

Bongok ah dany tu sayang kat orang mcm kau ni. Dah ar kuat carut

Semua tu boleh diubah. Kalau awak boleh hilangkan perasan dengki dan iri hati dalam diri awak tu, nescaya segalanya akan berubah. hidup awak akan lebih bahagia tanpa diselubungi oleh kebencian :) selamat malam. jaga diri!

View more

stop? bile? 2 3 minit lps ke?

tak apa lah, cakap je lah apa awak nak. asalkan awak bahagia, saya bahagia. walau siapa pun diri awak, saya maafkan. kalau tak maafkan, takut nanti awak merangkak-rangkak cari saya di padang mahsyar ;) Selamat malam, assalamualaikum, Mimpi indah.

View more

opss. sorry laa. tpi slame ni awk maki hamun org dkt twitter tu tak rasa donate pahala free ke? btw mirror your self

Sekurang-kurangnya, saya dah stop. Awak bila lagi? :)

View more

tersangat laa ade. jngn nk tnjuk sngt perangai bitch + batak awak tu

Alhamdulillah :) Terima kasih tambahkan pahala dengan mengutuk. Syukran

View more

dengki? apatu? tk knl laa dengki tu apa dngn awk. cuma menyampah tu la mcm OVERLOAD opss

Menyampah? Oh. Macam mana nak bagi menyampah awak tu kurang ye? Ada sebarang cadangan? :)

View more

if you ask me to be matured. you must too. tk pyh nk BATAK sngt kat dany tu. childish do. opss

Tak batak pun. Cuma awak tu je yang dengki sangat, Astaghfirullahalazim.

View more

mulut awaa boleh tahan kan. mencarut gila ah. macam mana lah dany nak kat awaaa. bodoh betul

So kalau mencarut, tak boleh jadi girlfriend dany, begitu? Anon, grow up and be more mature please. Thank you :)

View more

Aku harap kau dapat hidayah dari Allah. Memang kat dunia ni kau senang je carut bagai pikir gak ah kat akhirat nanti

Amin, in shaa Allah

View more

anon,grow up.

*thumbs up*

View more

stay strong!!!!! ly

thank you!!! lyt x

View more

weh anon , jangan jadi bodoh pls . kalau tak puas hati whatsapp ada , wechat ada , dm ada . jangan jadi kecut sgt pls thanks .

kan!

View more

Loading…