Ask @hzwnieizzti_:

describe faj

hii faj, sorry kak wanie baru on ask.fm hehhe. hm a cute girl yang manja i can say haha. first jumpa masa dekat klcc well unexpected meeting but okay rasa awkward gila en masa first tu hahahahaha okay lol COMEL GILA AISH GERAM DENGAN FAJ!!!!!!! strong girl, even ramai buat faj sedih, faj still cam okay with everything en hmm good girl :))) good luck pt3 xoxoxox study hard & smart love youu girl thanks for everything!!!!!

View more

DESCRIBE :>

Amirah Wardah
HI WARDAH SORRY KAK WANIE BARU ON ASK.FM :(((((( hm nak descibe macam mana eh...... hm okay mula mula tak kenal wardah dulu ramai orang cakap buruk pasal wardah tapi kak wanie tak amik port sgt sbb masa tu kenal wardah pun tak lagi en so whatever lah diorang kata apa. Lepastu rapat masa kita jadi facy orientasi form 1 dulu ingat takkkkkk pastu kita selfie dengan budak cantik tu hahahaha kita cam obses dengan dia xDDDD hmm wardah lawa, baik, friendlyyyy gila nak mateyyyy lol good luck pt3 kak wanie loves youuuuuuu andddd wardah pandai sebab dapat masuk H en?!?!? wahhh jauh dia langkah kelas. hahahaha ok dah tu jeeee byeee xoxoxoxox

View more

Apa kebangang haters serang wanie cenggini? Pls lah u guys don't have to disturb ppl's happiness. Jealous sebenarnya dorang tu Wanie. Ignore sampai mampos pun lagi bagus. Carut tu biasa lah, ukur baju di badan sendiru lah lain kali ya? Macam diri anon tu tak carut? Wow perfect sangat ke? -Baby

Ikr. Tu ah pasal haha tapi biar ah dia. Nak cari pasal, asalkan dia bahagia dengan hidup dia (walaupun sebenarnya dia tak bahagia sebab tu dengki dengan orang lain huhuhu)

View more

Next