Ask @IFazirah:

i'm looking for a girlfriend.

then go for it..

View more

ohh...bgsla tu

hehe insyaallah

View more

mna kau skrg?

Di arshad sambung form 6

View more

Who are you?

Why ?

View more

What is your Song of the week?

Open Your Eyes - Maher Zain

View more

have a nice day with your beloved one :)

Eyya
Thankyou eyya :D

View more

What can make you panic?

MISSED CALLS.

View more

HOMEWORK DAH SIAP KE GUYS?

HAHAHAHAHAHAHAHHAHHHHHHHHHHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHHHHHHHHHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHHHHHHHHHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHHHHHHHHHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHHHHHHHHHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHHHHHHHHHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHHHHHHHHHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHHHHHHHHHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHHHHHHHHHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAA BELUM

View more

PAP :

With my lovely challa <3

View more

Knape ad mnusia yg hanya mmpu simpan crush???

1. Sebab crush susah mo dptkan.
2. Suka lagi bercrush, sebb bila couple, sakit hati tu makanan sehari2.

View more

Kalau cowo di kasih hadiah sarung sejadah ama peci gimana ya perasaannya bakalan marah atau ngga

hehe x faham..

View more

Follback+lb ya

Lak
okay done..

View more

Drpd mrungut tak reti buat tona warna,tak reti lukis potret,tak reti lukis bgunn,tak reti lukis kartun,tgn xbedung dn mcm2 lgi.. Aku cdngkan kalian ambil pnsil dan mula brlatih..Jgn cakap byk! #pelukisjalanan by teme abdullah

hahahahahahahahahahhaahhaha LOL

View more

jgn sedih bile org kata "kau xmmpu"jadikan ia pmbngkit smgat utk buktikn yg kau mmpu ... #penulis jalanan by teme abdullah

Inshaallah, dengan izin Allah..

View more

ce desc alan tuu.. same age?

Eyya
Hm no, dia tua setahun (19) . Ok hes my first love and my first boyfriend :') Dia ni obses btl bila bercnta, and now dia kurang sbb gaya aku juga balik. Tu ja la em..

View more

Do u hv a crush?

Yes, of course i do

View more

what t-shirt colour are you wearing rn?

warna grey, fav clr!

View more

Nah gue mau nanya nih menurut kalian cowo yang serius tuh kaya gimana si hehe

Mungkin dia akan berusaha utk mendapatkan kamu dgn cara chat kamu seharian..like he did to me long time ago :') lol haha everytime i talkd abt love, i always end up sad coz just thinking abt him..haih i miss

View more

Temen gue punya mantan gimana cara ngilanginnya di pikiran haha

Hmm ndatau juga, sbb aku pun skg begni jgk masalah aku. Btw, sorry there from negara jiran if ure not understand what ive said here.

View more

Dare: list your crush

Ok satu ja.
Alan :v wkwkwkwwkwkwkwkwkwkwkwwkwkwkwkwkwkwwk.
One and only hm :p zzz.
Lol berani aku di ask.fm

View more

What do you do to appreciate the people you love?

By respect, loyalty, not being cheat, shows my love towards him :')

View more

Emansipasi mrupakn seni utk bdiri di atas kaki sndiri namun,dipeluk tgn orng lain .. -by:Alex winter

Emansipasi ini bahasa melayu atau indonesia? Alhamdulillah, tambah ilmu lagi harini :>

View more

UKHUWAHFILLAH "Kerna orang mukmin itu bersaudara" ^

mann
Allahuakhbar :D salam jumaat.

View more

I hope he knew how much I've lost since I lost him 😔

lol same situation here -_______- hm.

View more

Goodnight Dygfazirah

nighty night!

View more

Next
  • 978
    Posts
  • 3497
    Likes

About Dygfazirah.:

Feel free to ask!

sabah, malaysia.

#Loyalty