@JasmineSurayaChin

Jasmine Suraya Chin

Ask @JasmineSurayaChin

Sort by:

LatestTop

Previous

selalu busy dengan jadual kerja atau ada masa rehat jugak?

The past 2 weeks relax sikit sebab sepanjang tahun busy dengan projek lain

Do you love basketball?

I used to play when I was younger for about two years when i was 14 then i played more tennis afterwards

Related users

Hi, a question for you, have u ever thought of getting married at this age? 25?

Nah, I don't think so, 25 is too young for me and no jodoh at the moment

asal akak ni model ke atau pengacara?

Saya nie pengacara dan menceburi bidang lakonan jugak, model tu tak sebab pendek haha

Jasmine minat pasukan bola sepak apa dlam Malaysia and luar negara??

kalo luar negara, real madrid, kalo malaysa, ehem ehem, tak nak kata, cuma hint, saya nie org sarawak, tapi mungkin and most possibly, i minat kelab lain.
Liked by: hakimiazman

jas, boleh ke i nk selfie dgn u?just 1 pic..really adore your natural beauty..

Yes, you can take selfie with me kat stadium, boleh singgah say hi :)

Next

Language: English