Ask @JuliyyaVierra:

Juliaaffendy
Latest answers

nope... Got tons of book-list need to read and learn new thing. Dance,Writing, Involved with activism and conferences, learn new languages, working, and yeah ask.fm just the matter of learning and research about social and etc. So berapa kredit sem ni ?

Taerra

Panjangnya perjalanan awak hahaha. Berapa kredit? berapa berapa ja 😋😋😋😋

View more

ouw have fun in Universiti haha.. btw if I kasi pickup-line don't take it serious sebab I might impress the way God created you but I'll get boring easily. If not about mainkan perasaan but you know, minda generasi Y, perbualan begitu yg mreka akan suka dan gelak

Taerra

Ya saya faham, saya sentiasa up to date dengan benda benda macamtu jadi tak ambik serius sangat hahaha so jangan gelabah . so tunggu convo ni memang habiskan masa dekat ask la kan? seronoknya.

View more

nope.. dah habes tunggu convo.. you ?

Taerra

Baru nak merangkak dalam unilife. hihi

View more

saya tidak menanam sebarang tebu. Jika ianya menjadi gula pun saya tidak berminat kerana saya tidak makan gula walaupun tea atau coffee, I'll make it original taste and aroma

Taerra

Hahahahahahaha actually maksud saya lain tapi tak mengapalah disebabkan awak kurang fasih bm, saya maafkan. ;) Tiada assignment ke? Bila final exam? Final sem la kan sekarang ?

View more

yeah because you're very beautiful at night

Taerra

awak mesti tanam tebu kat tepi bibir kan? sebab percakapan awak terlalu manis sampai saya rasa geli hati.

View more

are you a moon?

Taerra

Ahahahaha moon?

View more

okey I'll

Taerra

okayyyyyyyyy awaknya

View more

That's why I do less talk in BM

Taerra

nevermind, awak reply ja dalam english. Saya faham ja.

View more

haha human is a fragile creature. Kontradiksinya awak agak kuat dan sihat luaran dan paling kurang masih survived ;D

Taerra

Em rasa kelakar bila awak cakap dalam bahasa melayu macam baca subtitle indon hahahahahahaha

View more

Petanda mempunyai mental yg agak sihat

Taerra

Nasib kata mental yang agak sihat kata lain tadi memang nak kenaaaa

View more

ouw bunyi seperti awak gembira

Taerra

gembira la juga cumanya banyak macam hahahahahahahaha nak balas mana satu. tu jela.

View more

you okey?

Taerra

banyaknya soalannnnnnnnnnnnnnnnnnn banyaknyaaaaaaaaaaaaaaaaa

View more

maybe trying to figure out your personality.

Taerra

yaaaaaa ok baik

View more

Are you religious or spiritual?

Taerra

religiousss

View more

What’s the one thing that people always misunderstand about you?

Taerra

Entahlahhhh hahahah

View more

Which parent are you closer to and why?

Taerra

ibu sebab dia memahami dan sangat memberi semangat ketika keadaan sulit.

View more

Do you consider yourself an introvert or an extrovert?

Taerra

extrovert

View more

yeah could be or maybe

Taerra

;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) datang selalu dan bertanya ok, and maybe akan jadi "kawan" maybe

View more

okey ...

Taerra

haha okay alice , glad to know you :)

View more

dah abis.. no class anymore.. I don't have twitter,Instagram but FB I do but just for information and not chatting or making social friends. Here's mine telegram " IAmADragon ". Or you want my wasup ?

Taerra

oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooookay then

View more

Everything is up to you, no forcing. I'm just make good use.

Taerra

bagus bagus, so no class ke right now? selain akaun ask.fm ada akaun sosial lain? instagram or etc?

View more

so what's your passion ?

Taerra

em i dnt knw em kena shareeeeeeeeeeeee ke ?

View more

huh ? no need . Buat geli and this is not formal or in official event or kawad kaki. Call Taerra I'm good with it. So you younger than me young lady ?

Taerra

hahahahahahhahahhaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahhahahahahahhahahahahhahahahahhahahahahahhahahaha ok kalau macamtu.

View more

I guess you didn't really focus stalking me haha I'm 20 and you 21

Taerra

malas nak stalk habis habisan nanti jadi tak menarik nak berkenalan sebab semua dah tahu. oh , macam tu kena panggil " abang " la

View more

Loading…