Ask @KhlshGrfld:

A - B = ?

B jatuh. B mintak tolong.

View more

Tinggi berapa? :3

One seven o

View more

SITUASI cemas : anda membawa bf,gf anda jln2 ditepi sungai semasa brjln2 Tiba2 bf,gf anda terjatuh kedlm sungai (arus deras) anda tidak pndai bernang. (A) lihat sja bf,gf anda mati lemas (B) terjun dan lemas bersama2 (C) menagis,menjerit,lompat2 (D) cepat2 start kerta report polis dan masuk paper

Takda dalam pilihan jawapan.

View more

eh , kenal kaa ? hmm yalatuh . farah hanani yang comel tu kan :D

Comel sgt comel lagi aku hahaha deret ar

View more

Sha yg u edit background gambar bunga2 tu apps apa? Gambar u yg kt insta tu

Bordergram

View more

Pernah mimpi benda yang mengembirakan ? apa dia ?

Mimpi khawin haha

View more

Bf nama apa ?

Peter parker dalam TAS hahahaha

View more

If only one book existed, which book would you like it to be?

Quran

View more

Hai . Sklh mn ?

Pkai fone pe?

Cabok

View more

Tinggi hg brapa dah weh ?

200cm :p

View more

Kenapa comel sgt

Dok comel la

View more

Tapi mahukah awak bersama saya ? :p

ALhamdulillah , wa syukurilah , bersyukur padamu Ya Allah :) kenyang ? ka nak tunggu Mc'd saya nnti ? :p

Hahaha nanti tu bilalah kan.

View more

3/3 nak keluar dah result spm, semoga cemerlang tau☺

Tqtqtq!! Amin!!!

View more

Single keee ahaksss

Takde life keeeee ahaks! Nak haziq keeee dia nak hang keeee lol hahahaha

View more

Can u give some advice for those who is heartbroken

Just let it go and move on. That guy really dont deserve u

View more

eh btw you tahu x yang ramai budak kj x suke you terutama form5... pity you kan sha... dekat sekolah berlagak diva then kutuk pulak class sains... well class sains better than your class la budak semua pandai buat bising je.. semak bangunan tu ada korang..

khalishaziq , whose ? :D

Aipp cam kenal je ni haha

View more

klau nak beli macaron beli kat vm ah ?

Ikut ah

View more

edit gambar guna apps ape arhh?? yg cantik and awesome??

Picsart je

View more

pkai braces skit tak mula-2 tu? pastu rsa apa bila lma-2? braces akak wrna ap?

Mula2 sakit gak la warna macam2

View more

Sukan apa yang awk rindu nak main?

Golf!!!!

View more

Bela haiwan apa dekat rumah ? nama dia apa ?

Kucing. Miko&snowy

View more

Siapa kawan kawan awk yang paling nakal pernah anda kenal sewaktu zaman sek ?

Semua nakal haha

View more

Next