Ask @LeAsmines:

h
Top answers

Aiman Afiff? kenal. viner famous. asal?

So kau nak kata dia tinggal atas pokok la? otak ada, fikir.

View more

20 likes + follow for first 2 and 2 likes for rest ? x

First Liker get 30 Likes rest get 2 please :')

Malas

View more

makanan tradisional yang enak dimakan?

neutles

Laksa sarawak, mee kolok, linut, aarrgghh all makanan tradisional sarawak

View more

thanks pretty ! btw, mind intro?

Bakal ENGINEER !

my pleasure :) im asmin. 16 y/young stay in Miri Sarawak , you ? :D

View more

What? but foods ... haih pelik

Haih kau ni. nak aku explain jugak ke?
first day krismas datang ahh. kata 1 Malaysia la apa en. foods? don't worry about foods and drinks lah. semua halal. how? kuali, pinggan mangkuk, senduk, sudu etc dorang ada sedia KHAS FOR MUSLIMS okay. hence, some of them ada yang masak lauk kat rumah kitorang yang Muslims, our moms yang tolong masakkan and sediakan. so all foods and drinks is 100% HALAL. Don't worry lah bila kat table tengok masakan pe semua dorang dah bahagi tempat, mana yang halal mana yang haram diorang akan bagitau. And all the candies and cakes diorang beli of course ada label halal. respect each other okay even tho berlainan bangsa and agama.

View more

What was the last argument you had?

my boyfriend hahaha

View more

if awak lelaki, nama awak siapa?

Muhammad Hasmin . Haha

View more

Iban or Kadazan

Iban :)

View more

@nurulnadzany tek baruk kmk app jap tek :)

misskhan

ohh hahaha kitak tek padu haha. ada duak org nama Nad tek nendak kmk nanyak hehe

View more

Why unfollow orang?

Kau macam tak pernah unfollow orang. sakai

View more

If ada perayaan, let's say Hari Krismas, u ziarah or nah?

mesti lah datang. tetamu paling first sekali datang kutt.

View more

last whatsapp with ?

Z+++

View more

your boyfriend beli makeup stuff for u, ape yang you nak dia bagi? If u ada boyfie la en haha

Ala baru je nak bagitau xde boyfie lewls haha. IF ada la en and IF HE GONNA BUY IT FOR ME ... lipstick je kot haha :'D smh

View more

Cinta ini milik __________*isi tempat kosong* Boom me maybe :)

adinda hajar

ORANG YANG MENCINTAI SAYA > kuikuikui

View more

done follow your blog.follow my blogger back? :D

aiek, mana dpt blog kite ni ? haha :D nanti sy follow balik K sebab dh lma tak jenguk blog ni ;D

View more

Kenapa minat dengan Aida Jebat?

tak minat pun

View more

pap yours foloower

what is 'foloower' ? HAHAHA

View more

Anda sokong negeri mana mlm nie? Sarawak lwn pahang JDT vs Selangor Perak vs Lion XII ?

SARAWAK . JDT . LION XI HAHAHAHAHAHA SARAWAK LAH MOST !!

View more

Then, berapa lama dah single?

29 october 2014

View more

ada follow twitter dia tak?

I blocked him

View more

pernah tengok porn?

Apa porn tu ?

View more

you member thejimbits eh? berapa orang member?

Haah. 29 orang

View more

Loading…