Ask @LeAsmines:

What? but foods ... haih pelik

Haih kau ni. nak aku explain jugak ke?
first day krismas datang ahh. kata 1 Malaysia la apa en. foods? don't worry about foods and drinks lah. semua halal. how? kuali, pinggan mangkuk, senduk, sudu etc dorang ada sedia KHAS FOR MUSLIMS okay. hence, some of them ada yang masak lauk kat rumah kitorang yang Muslims, our moms yang tolong masakkan and sediakan. so all foods and drinks is 100% HALAL. Don't worry lah bila kat table tengok masakan pe semua dorang dah bahagi tempat, mana yang halal mana yang haram diorang akan bagitau. And all the candies and cakes diorang beli of course ada label halal. respect each other okay even tho berlainan bangsa and agama.

View more

your boyfriend beli makeup stuff for u, ape yang you nak dia bagi? If u ada boyfie la en haha

Ala baru je nak bagitau xde boyfie lewls haha. IF ada la en and IF HE GONNA BUY IT FOR ME ... lipstick je kot haha :'D smh

View more

done follow your blog.follow my blogger back? :D

aiek, mana dpt blog kite ni ? haha :D nanti sy follow balik K sebab dh lma tak jenguk blog ni ;D

View more

Anda sokong negeri mana mlm nie? Sarawak lwn pahang JDT vs Selangor Perak vs Lion XII ?

SARAWAK . JDT . LION XI HAHAHAHAHAHA SARAWAK LAH MOST !!

View more

Next