Ask @Maisarah8991:

Aku ada knl srng lki ni tk smpi 2 minggu knl kat socmed. Aku minat kat dia. Dia treat aku pun baik even dia takde cakap dia suka kat aku. Aku pun ltk harapan aku kt dia. Last2 smlm, aku ternampak dia out dengan prmpuan lain. Aku terus blocksemua socmed dia. Kau rasa betul ke apa yang buat? Atau?

Actually, bila dalam proses kenal tu jangan bagi harapan. Nanti diri sendiri yang sedih. Kawan lek lek je dulu.

View more

Next