Ask @MalekDaughter:

wiii.
Latest answers

Assalamualaikum ^^

.

Waalaikumsalam

View more

desc me pls :)))))

.

Emm ni siapa ni. Hehe

View more

tnya pls, *kelip kelip mata*

.

Yes, nape?

View more

follow back pls?

.

Okay done baby

View more

adel mintk gmba da bgi blom,,,

Gambar jadah mendenya

View more

ambik aliran ape nnti ???

Entah la. Tatau. Sains tulen atau lk maybe

View more

ada tazkirah? or dakwah?

gha

pesanan untuk orang yang tak pakai tudung?

Sabda Rasulullah SAW

"Akan datang umatku di akhir zaman terdiri dari kaum wanita yang mana mereka itu, berpakaian dalam keadaan yang telanjang, di atas kepala mereka berbonggol bonggol seperti belakang unta, mereka ini dilaknat oleh Allah dan tidak masuk mereka ke dalam syurga serta tidak dapat menghidu baunya. Dan sesungguhnya wangian itu di dapati jarak perjalanan Lima puluh ribu tahun perjalanan."

Sudah cukup kah amalan kita? Sudah bersediakah kita? Tepuk dada tanya iman.

View more

how many followers do you have?

zero though

View more

one quote that you love and remember :)

dorm bape taon dpn? nk visit boleh? :)

31. Lai lai. Mohon visit bawak makanan sekali ye.

View more

dpt hadiah aper pt3

Tak dapat pape pun sbb result tak gempak

View more

share your favourite song! :)

Terlalu banyak. Hehe

View more

tell me about ur profile picture... anything.. :)

Time raya dengan akak gojes

View more

penat nak rindu

mairaz

Haha penat makin bertambah sejak cuti makin bertambah

View more

First first dengar like SERIOUSLY?
Teruja lah kononnya. Then mula rasa sedih. Yela rindu kengkawan kan. Duduk rumah lama lama pun tatau nak buat apa.

View more

Mok, miss you

Miss you too. Wuuu

View more

result PT3?

Dm me or ws me. PRIVATE

View more

setakat 3 tahun ni , kelas korang , mana yg korang paling syg ? satu kelas je ..

Duhmakk satu je ke? Like srysly setiap tahun ada kenangan yang tersendiri. Form 1 masih hingusan ttp disitu bermula lah ikatan persahabatan. Form 2 masih nakal maybe. Hahaha. Form 3 ukhuwan makin rapat senang susah bersama. Aku baru tahu betapa pentingnya ilmu.

So yah aku pilih 3 Takwa.

View more

umo bpe ko nak kawin?

Tak kisah. Kejar cita cita dahulu. Cari duit banyak banyak. Dah ada jodoh. Kahwin la.

View more

suke lagi tua ke muda?

Hidup kita semakin tua bukan semakin muda. Kalau dah ajal tak kemana. Perbaiki diri, iman dan segalanya. Kita tatau bila ajal kita akan tiba. Allahu.

View more

klu ko dilahirkan smula... spe ko nk jadi?

Being myself again. Tak perlu nak jadi diri org lain. Bersyukur seadanya apa yang dikurniakan oleh Dia. Mungkin Allah tak jadikan kita seperti apa yg kita mahu sebb Allah tahu kita tak mampu or sbb mungkin kita akan dapat susah. Bersyukurlah seadanya okay.

Sorry klu jwpn merepek. Hehe

View more

rindu x bdk ni? hehe... >>>>

Somebody

Hehehe hi. Rindu sesangat weh

View more

Do you prefer Instagram or Facebook?

Instagram

View more

What was the last drink you had?

A cup of tea

View more

Loading…

About wiii.:

Be honest with me. That's all I ask for.

//farfaraway