Ask @MeeyaJelani:

mel
Latest answers

Haha,gurau2

Casper

Selamat hari raya. Mintak ampun salah silap.

View more

Tanah perkuburan islam selangor darul ehsan 😂😂😂

Casper

Em..

View more

Duit raya?,dtg lah rumah 😂😂hehe

Casper

Ok pm alamat

View more

Mat ari raya mel meeya 😂😂

Casper

Mat gak man. Duit raya mana? Hahaha

View more

Rindu ? Sedekahkan Al-Fatihah untuk dia :)

Siapa?

View more

kenal ameer faris ke ? :D

Kenapa?

View more

Do you have any problems to share with me ? Just ask me . InsyaAllah . I'll help . Because I'm practise to be a counselor one fine day . InsyaAllah . Feel free to ask me .

Annisa

Goodluck babygirl

View more

۞ اَللهُمَّ صَلِّ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ وَعَلَى آلِ سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ ۞

Annisa

Do you miss anyone right now ?? Does he or she knows it ??

Basically no. 😉

View more

" Bang, murtabak bagi dua ye." " Nak satukan ke dik? " " Ye satukan je bang, jangan diduakan. Saya pernah diduakan, sakit bang sakit. "

Allahu 😂 bawak bertenang dik bawak ngucap

View more

Payah doe...bila baik ngn org..tolong org...dorg pijak kita Bila jd jahat...kena kutuk..kena benci.. Serious payah

'Buat baik berpada-pada, buat jahat jangan sekali' apply this in ur life. InshaaAllah

View more

Insecure gila dengan awak sebab hebat masak traditional dishes uwaaaaa

Thank you 🙃 but i swear im not that 'hebat'. Just can la kalau setakat nak serve dekat family members 🌸

View more

Bnda ni x pndai..bnda tu x pndai...dh tau x pndai..x nak tnya...x nk mntk org ajarkan...ye aa...bila nk pndai...smua benda nk suruh org buat 😒 teammate mende gini...sptutnya leader yg suh anak buat buat keje...ni leader yg mcm bodo kena buat smua keje smpai pagi 😑

Kawal emosi, think of something good 🍦

View more

"Kau bukan lawa sgt pun..kau cuma putih je" tp..tp kan... ko pun x lawa gak...ko cuma gelap je

What is this? How should i react to this?

View more

Korang yang mana? Do/doe/duh/tho

wani

Do doe duh tho? As in?

View more

Phobia dengan orang yang dress up? Why?

fay

It is actually a phobia of ppl in dress-ups not org yg dress up as in ko bergaya jadi hipster and hijabista and etc . Masklophobia here means fear of people in costumes such as mascots, full-bodied costumed characters etc etc. 🌸

View more

Do you have phobias? What is it?

ㅤㅤ

Masklophobia

View more

Selamat malam🌙 Esok jgan bngun sahur ye hahahah🙌🏻

wani

Selamat awal pagi. Boleh kena dakwa dibawah akta hasutan 🙃

View more

Peminat ? Merepek do . biaq pi la dorang . aku nak fokus real life sini haha bereh la assalamualaikum

Ah kau kata merepek, ko deact diorang dok soal soal pasal ko dekat org lain masalahnya. Ha kemon *jawab salam*

View more

Wehh terkejut aku mmber kasitau ada mcm typing aku kat wall ko . https://ask.fm/MeeyaJelani/answers/140280138572 . rupanya ko ans ask lama --" dah knapanya kalo aku hilang lama2 pun haha kbye

Sejatinya member sampai cam typing style ko.

Ko tanya ah soalan ko tu kat peminat2 ko eh. Apak ah taktau asal diorang rasa kehilangan sgt 😑

View more

White is my fav color.. what about you ? :)

Senyor_Zahir ✌

Yellow :)

View more

Hi hi hi 😬

Dighaa

Hello there 😃

View more

Do you have a boyfriend?

I dont need a boyfriend?

View more

imagine what your respon and what will u do if u dah kahwin then jalan jalan terjumpa your ex or your crush tgh jln dengan bini/suami diaa

Im in a good term with my ex so that will be just fine i guess. We ve grown up and both moved on already. 🙃

View more

Loading…

About mel:

coffee, tea or me? ig; meeyajelani