Ask @MeeyaJelani:

Happy birthday kak ๐Ÿ’ž๐Ÿ’•๐ŸŽ‰ May Allah bless you :) semoga panjang umur dah dimurahkan rezeki ๐Ÿ˜Š na doakan akak dapat apa yang akak nak selamani. Na dah takde ws hm ๐Ÿ˜ž moga akak dapat jodoh yang baik dan jadi anak yang solehah ๐Ÿ˜‰ all the best for everything kak.Always be happy okay kak๐Ÿ’•๐Ÿ™ˆ i love you ๐Ÿ’•๐Ÿ˜Š12.00am

Hye baby. Allahumma aaaaminnnn for al the warm wishes. Mana ws? You too ok? Iloveyoumore โค๐ŸŒท๐Ÿ’๐Ÿ‘‘๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿ’๐ŸŒผ๐Ÿต๐ŸŒน
(Na ke dm kat ig tu)

View more

I ada seorang kawan ni. Dia freehair. idk lah macam mne nak nasihat dia. I dah suruh dia pakai tudung, I cakap you better with hijab la girl, You look cute with it and I'll try many things to make her interest to hijab but she still with her stand. smh

Doakan dia, jgn berhenti berdoa, doa sungguh2 :') yakin dgn kuasa doa

View more

weh kowunk ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ tolong ai jap ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ ai ada kutu jangkit from sepupu ai ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ macam mana nak hilangkan ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ ai dah terai satu ubat kutu tu macam air kena letak at rambut taaaaapi x hilang sepenuhnye ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ anyone ade yg mujarab x ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ

Ambil ubat kutu kat klinik, kaler pink tak silap. Guna tu cuba

View more

Next