Kalau kawan korang tengah solat lepastu dia lupa nak silent phone, lepas tu ada orang call dia, korang yang ada kat situ, akan ignore je bunyi hp, atau reject the call sebab bunyi dia kuat, atau angkat call cakap kat orang tu kawan kornag tengah solat?

Bergantung la dia kawan yg macam mana. Kalau dia jenis kawan yg tak suka kita memandai dgn phone dia, aku ignore jela. Kalau dia jenis kawan yg boleh bawak bincang and faham maybe aku angkat je call tu. Idk 🙃

View more