Only for girls. Apa pndapat korang bila someone dah suka kat korang, tunjuk efforts smua bagai. At the end dia pergi dgn pmpuan yg lebih cntik ? 🙀

Nana

Takpe, firstly redha. Pastu just think maybe tht guy bukan pergi dekat perempuan tu sbb dia cantik, mungkin ada sebab lain yg nana taktau, fikir la benda baik selagi boleh. kita tak rugi pun berbaik sangka girl kemon hahah. And Jodoh kan rahsia Allah? Just take it positively. Mungkin Allah nak tunjuk yang dia bukan yg cukup baik utk nana or mungkin nana tak cukup baik utk dia as in tak sesuai la utk satu sama lain senang cerita. It takes two to tango kan so kalau dia dah taknak, let go bcs something better awaits, And yeah abt the feeling u guys shared bfr just think as it was just some of the good things happened in ur life. U should be thankful for every good things and let go of every painful or bad thanggg. Okay? Take care and stay healthy bcs someone out there ♥ u.

View more