Ask @MeeyaJelani:

umur berapa

15 tahun , 6 bulan , 3hari :)

View more

whoever likes this like 10 of their anwers?

i'll try

View more

Hai kakkkk ! Busy nampak haha layan anak2 ke ?

ha sorry la busy sikit anak meragam je raya ni πŸ˜„

View more

aaaa nothing

apa nothing ?

View more

Hai hai! Piqaa asking! Apa anda akan buat kalau anda dah tiada barang kesayangan, semua barang yg anda sayang dah terhempas, rosak or sebagainya. Apa tindakan anda? Selamat menjawab. Ask me and boom me back kalau rajin :3 Macehhhh.

piqaajamal
makan coklat m&m's dengan bahagia :) okeee i will :) samasama

View more

Hai. boom like dekat profile hana boleh? And ni twitter hana. mention "hai hana" dekat twitter utk hana follow balik. okay? thanks :) https://twitter.com/HeyyyHA

hahhaha actually haritu dah follow twitter hana , dah mention ,hana follow orang tak sampai 2minit then hana unfollow balik ,,

View more

saya ada KING CONTROL ! Dia selalu control saya , tapi bila saya tak ikut cakap dia , dia cakap dia akan tinggalkan saya .. Tapi sumpah saya tak suka dengan sikap dia .. Bila saya cakap dia yang saya tak suka dia marah2 saya .. Awak rasa perlu kee saya berterus terang atau stay simpan dalam hati ?

saya nak tanya , apa pentingnya dia dalam hidup awak ?

View more

Do you remember your first friend?

meor hafizi >< haha

View more

Nak jadi peguam ke ?

nak jadi katak

View more

Owww..ank bongsu errr msti manja kan haahahah....btw hai hai meeya *lambai kaki* *kenyit mata* ;) hahahahaha =)

syaff
manja ehh ? haha entah la xD hai back *campak itik*

View more

Banyaknya like kita punya. Maseh mel πŸ™†πŸΌ

Jati
eh hahahah sory sory. sbb ada kat home, like je semua yang lalu πŸ‘»

View more

Hari ni cuti nak keluar mana? shopping ke?

menonton wayang bersama nurulain hasbi dan fayyad :) haha skema tak ayat ?

View more

Nak fansign jugk bole? #muka kesian =)

izzah
alololo comel je muka kesian dia :) haa nak nama apa ?

View more

dari 1 sampai 10 kau rasa kau garang thp brp

hahahahahah 😏

View more

PAP a candid photo

candid dan gegar. lol

View more

single??

emm emm always :)

View more

ikan patin makan dengan sambal belacan

letak sikit ulam xD perghh

View more

akak potong bawang berdiri ker duduk? Wajib diri bila nyanyi lagu negaraku tau kak!!

terbang :) kenapa?

View more

your outfit nice gila !

I just mix and match everything in the wardrobe. πŸ˜… Btw thanks

View more

ermm ade adek ??

m.faiz
hahahha agak agak hang?

View more

Ahahha,,sama la. Salam ramadhan jgk bdk kepoh!!^^

kobis
*sigh*kau lagi kepoh haha puasa biaq penuh

View more

stay mne >?

ipoh perak

View more

Next
  • 19925
    Posts
  • 66336
    Likes

About mel:

Love is buying me books