Ask @MeeyaLicious:

Amirah Haziqah
Latest answers

baju raye kaler apa

mak kau ijau

View more

tujuan saya menaip tulisan ini adalah kerana tiada kertas untuk ditulis.tanak cakap pasal raya tapi nak cakap pasal trial.doakan saya trial ni gempak namaut nk top 10.tanak cakap pasal raya sebab raya bertahun tahun jumpa kalau nyawa masih ada tapi trial sekali je ada.p/s nak duit raya nak beli buku

فنوه

alah kau en pandai . PPT pe citer

View more

selamat hari rayaaaaaaaaaaaa~ maaf zahir batin. maaf kalau ada soalan yg mnyakitkan hati or wtv la en. semoga raya ni menjadi satu medan untuk kita saling bermaafan sesama Islam. seyah. (( nak duit raya ))

njwazulkifli

thanks , selamat hari raya jugak muaah . salam perkenalan :) kalau nak duit raya kena 10A PT3 dulu hahaahahhahahaa

View more

Pergi tegor classmate ko 2 yg namanye liyana 2,klu nk tegor org 2 pandai2lh cover.agak2 ah.cara tegor pon dh x betol,baik berhenti jerlh jadi BADAR.jadi mcm I.kn relax

put ke ni , kau lah tegur , elleee ex dormmate en en en .

View more

budk bracess

PuT€r1

heeh wuii baru buat askfm ngk0 . tanak buat twitter kak ?

View more

Peh kau otw nak sbt weh doakan bonda aku fah berusaha nak maut

فنوه

hm kau pasni duk sbt dah tak layan aku lah kan , aku ni tak sampai tahap tu lagi weh

View more

desc zealous

Em . I'm scared kalau tersalah cakap nanti but honestly zealous is a good batch but the existance of seniority is just turns it a little bit bad ?

View more

peh rindu aku? haha kau laa selalu takde tah mana menghilang. meh laa dtg intesaber

wuiiiiiiiiiiiiii nanti kalau ada rezeki i datang sekolah berprestij yang banyak menang award

View more

"Di akhir zaman nanti, sesiapa yang mengikut pemimpin dia akan selamat tetapi sesiapa yang mengikut Islam dia akan dipancung" Apa pendapat kamu mengenai ayat ini?

Hmm idk actually but basically if we have a very good leader why dont we just follow him/her. But in this akhir zaman you know a lot of bad things happen i mean tengoklah pemimpin zaman sekarang bukan macam zaman nabi dulu. Idc kena pancung or anything. AKU TAKKAN PERNAH TINGGALKAN ISLAM. In sha Allah , dah akhir zaman ni anything could happens moreover bila Dajjal dah keluar , kau doalah banyak2 , semoga akidah kita tak terpesong ^_^ . And last my opinion about this ayat is ayat ni ajaran sesat and ayat ni boleh campak dalam tong sampah ye :) Assalammualaikum .

View more

If you could control nature, which element would you choose? Why?

idec

View more

Diskraib i pls

hello , kak ippa . i'm sorry for taking tooooooooooo long time to reply this ahahaha :) . hmm actually i knew you since 2013 . i mean since you're in form 4 yeah bcs of kat Puteri but at that time you know budak form 1 . mana tau apa2 . okay. Kak Iffa is the kind of person that likes to tell story. I could tell that you're the dorm story-teller lools. I love to hear your stories. The way you tell it i mean you sounds excited hahaha. But , unfortunately you got this emotionless adik dorm. Honestly , i dont know how to give response to your super-exciting stories. (sorry for that) and i'm sure sometimes you feel regret to tell me the stories cause maybe I seem boring with your stories ( BUT I'M NOT ) its just me who doesnt know to give a good response and sorry for that. OHH and you're a good adviser too. i like your advice . i mean you're so so so understanding . idk maybe you have a good instinct about me . you can tell if i have a problem or not and you're always be there for me . that's all . kak iffa , stay tinggi , pretty and the most important is stay strong :)

View more

directioner??

not anymore as Zayn left the group

View more

barbie comel x

hmm maybe its kind of scary for me hahaha

View more

oh hai . saja tegur

فنوه

wooo i miss u . how can I meet you girl

View more

kau mesti study en

Asyura

i dont want but i have to

View more

malasnya nk study

Asyura

hmm that's it . sometimes we feel so depressed and we all like "i redha je exam ni" and when the result come out , okay think of it . maybe now you feel so lazy same as me but i cant see ( weh tak sanggup nak tengok result ) if I dont get straight A . c'mon think of your parents betapa kecewanya if they look at our result . sanggup ke kita tengok diorang nagis bcs of us . so dont get lazy . cheer up , girl ! I know you can :)

View more

cuti pergi mana?

Asyura

balik kampung je . igt nak pi bbw and maybe nak beli mp3 and jalan2 sacc itu je yg termampu .

nak travel tapi hmmm

View more

desc 3k girl

paling ahh hahahhahaa ( nak i jujur ke tak )
u olls paling havoc maybe bcs of the Puteri's presence there
tapi friendly
hmm ada iman garang tapi baik hati
ada afrina yang kuat nganjing rasa cam nak nganjing balik

tapi honestly kalau nak nganjing orang , just think about other people's feeling okay :D

View more

Minta maaf dunia akhirat

فنوه

kite pun awaaa

View more

haii hard zig car

amira farhana

are me rawr fart hen nor (hahahahaha kau pahal)

View more

wey,goood luck choral speaking. bile start? cam biase eh?

idk when is for the negeri . just feelin' a bit stressed cuz exam is just around the corner

View more

woi beruk aku dah dapat flyers kau tahun lepas .

فنوه

YAYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY . NNATI REPLY YE NOKSS

View more

awak mesti seorang yang tabah kan?? sabarlah kerana separuh daripada iman :)))

hmm im trying to but you no "sabar pun ada tahap bro" . just sick of the boys especially bangla and platipus . i dont understand whats wrong with them . why do they must keep "bahan" orang lain . Kalau kau kena , kau marah kan . Huhh .

View more

pakai braces mahal tak?

of course its kind of a bit pricey but i hv no choice , i hv to wear this thing , im just sick of people who tease . . i feel so stressed and whenver i called my mum im gonna cry and told about the boys that tease me ughh please stop this do . sometimes i just cant stand this and i wolud never forgive anyone that had been teased me .

View more

pap lagi

gambaq rayaa nak

View more

Loading…

About Amirah Haziqah:

15 // sains banting

Klang , Selangor