Ask @MiriNezaj:

ca menimi kie per elda mustafen ,ilda isufin,elsa gjocen,vanesa qeleopshin,dhe vanesa gjongecin yjet e klases tane

Si njoh 😉

View more

thujma shkronjen e par te mbiemrit te cikss si t'plq ?

Thumi 10 erma cikash q fillojn me "E"

Cha po do me pi dichka

View more

a t'pelqe noj qik ?

\zx\zx\zx\zx\zx\zx\zx\zx\zx\zx\zx\zx\zx\zx\zx\zx\zx\zx\zx\zx\zx

Qetsohu Karamele :P

View more

Ca i Ki Orlindin Klrerin Landin Lulin e tjert

I Kam Nlagje Edhe i Kam Shokk :))

View more

Pse ke ka haesh me nedin

Kur m ?

View more

te qifsha robt

Tqifsha Rracen Tqifsha Fisin Tqifsha Motren Tqifsha Tana femnat e fisit Tqifsha tan ka tkish femen nshpi

View more

hahahhahahah <33333 ee 80 vjec npidh tsams hahahah <3

ahauhauhauhauahuahuahauha

View more

ahahha mir nezaaa oo ty tkom <333 gjyshen njanit hahaha

ahahahhaha <3 tkomm ,,,,, e ka kurv gjyshen ahhahahahahhahaa

View more

hahah ani <3 sh mire <3 ka trrihet ic ahha

Menzii Roptt Nk Shtyhet Hich

View more

kuuu jeee mir <3 raaa

qe <3 knej ka londra

View more

Mendimi jot per Klodi Isufaj Paola Dunisha ?

Klodi Isufaj - Fort Fort Fort Chik e Mir E Rrespektushme Me Tana Tmiratt <3
Paola Dunisha - Zmra Jeme Jeta Jeme E Due Frtt :*

View more

o miri sa femna ki pas tan jeten zmr

0 :p

View more

a do me ta lan :P

Huahuahauhauhauahuahauhauahuaha jo jo :P

View more

o vks

A e ke msuee emrin tan a ? xp

View more

Xbox or PlayStation?

Playstation

View more

po shoqe te ngushtaa ??

Stklxx :P

View more

sa cika te mira kie ne kll vetem 2 emraa :P :))

Hhahahhaha Skaa Shumm :P

View more

What is something you want right now?

shqip lal

View more

Cikat mat Mira Te Shkolla Ali Podrimja,Beslidhja e Malsis,Konferneca e Bujanit ?

ska

View more

O Mir nezaj

Ku je ti

View more

O varikarist :P

O Winston 10-sh :P

View more

Next
  • 208
    Posts
  • 321
    Likes

About Miri Nezaj: