Ask @Misnana:

akak rasa program seni bina tu susah x ?ke awam lg susa?

sama sama susah... boleh x jawab mcm tu.. hehe..tpi kos awam ni meluas skit sebab everything pasal civil kami belajarr x hanya fokus kpada satu bnde jer

View more

maaf sya bru perasan akak study kat psas dlu hehe

liyana ramlee
haah..betul tu :)

View more

salam saya cuma nk tanya ..akak poli mana?akak tahu progrm seni bina?

liyana ramlee
wassalam... tahu tahu.

View more

assalamulaikum kak.nk tanye ni kos kejuruteraan awam ni susah tak ? blh bg tips mcm mne akak blh dpt dekan ? blh cerita ckt tak sal kos ni ? :)

boleh jerr insyaallah

View more

stress

yup.. final exam with 6 killer paper :(

View more

Who is the boss in your house?

my mother and my father..

View more

Are you a good liar?

noo

View more

What does it mean when a bird poops on you?

it means nothing... hahaha

View more

What shoes did you wear today?

crocs.. selesa :)

View more

What's your favorite slang word?

slang??

View more

What's your favorite things to do in the summer?

sleepp,,moviee,,sleep,,holiday!

View more

What is your favorite month of the year?

december.. haha... my birthday! lol..

View more

Do you always smile for pictures?

yes,, for sure

View more

susah tak??

susah or x itu cuba belajar dlu..

View more

macam mna belajar smpai akak dapat dekan ? nak tips boleh . thanks kak

tipss?? hehe ..x ade tips laa adik.. akak redah jer selagi mampu..
study,, tawakal,, bedoa,, hormat ibu bapa dan pensyarah :)

View more

akak.saya nak tanya kejuteraan awam susa ? mcm mna akak blajar smpai dapat dekan ?ada tips x?

yer saya :)
susah nak explain.. mana-mana subjek pun susah,, itu semua depends pada individu yg nak belajar tu..
tips?? biase mcm org lain belajar

View more

kalo asasi kejuruteraan awam mcm mna????

kalau asasi kej uni kan.. lebih kurang sama jer belajar dgn u lain.. tpi dip poli quite tough skit... tapi basic jer tu bljar belum lbih mendalam

View more

Hello. I just wanted to leave a comment on how beautiful you look. You really are a beautiful girl and from the bottom of my heart I mean every word. Don't ever let anyone tell you otherwise. Stay beautiful and always be you. Have an amazing night. -Anon :)

hahaha... thank you so much...

View more

What does it mean when a girl smiles at a boy?

it means nothing... haha...

View more

as salam,nak tgk cnth laporan li,yg dka pnya,ad smpan lagi x??plezz.. bg kat fb pon ok,'www.facebook.com/aira shaira

wassalam....
report l.i masih simpan lagi..
tpi format x sama laa dik dengan skrg

View more

What's your favourite chocolate bar?

yummy.. cadbury,, toblerone.. kiss-2,, so many types of that.

View more

Do you already have Ask.fm app for iPhone?

iphone?? i think no..

View more

assalammualaikum... kak saya baru lepasan SPM sbenarnya saye nk ambil kos kejuruteraan awam tp saye x tau nk ambil bidang ape? so kak bleh x cdg bdg x byk hafal sgt. hehehe...

waalaikummusalam...
hai dik :)
kos kejuruteraan awam ni ada bnyak cabang dik.. first,, u must find out benda yg adik sndri minat bukan dgn paksaan.. kalau kos kejuruteraan awm sndri dinamakan pure awam means awk kena blajar semua topik berkaitan dgn awam cth bgunan,, hidraulik,,mcm2 lgi,.. ada kos building services tu mengenai dalaman bangunan then ukur bahan/Qs ia berkaitan dgn kontrak dn pengiraan bhan.. bnyak lagi cabang die.. harap awak boleh gunakan pakcik google.. semoga berjaya :)

View more

Assalamualaikum. kak, sy Nor Rizan merupakan pelajar PUO. Sy berada dalam semester 4 dan akak tahu kan sem 4 dah kena ada tajuk final projek. skrg, sy msh mencari idea. jadi sy harap akak boleh bantu sy cadangan tajuk final projek. menghasilkan inovasi.

waalaikummusalam..
hai awak :) ... yer la sem 4 mmg dah kena cari tajuk final projek sebab batch baru.. dulu akak last sem baru cari tajuk final projek.. inovasi difficult sebenarnya..akak x boleh bagi satu tajuk yg khusus kat awak.. but akak can give u some tips.. first,, awk kena tanye group awak minat nak buat projek ke arah ape..sbgai cth bangunan,,air,, jln dan lain2.. second, awk kena kumpul satu group and setiap sorg list out tajuk yg relevan yg terfikir.. senaraikan jer even rase dgr tajuk tu mengarut.. awak snraikan bnyak-2 pun x per.. awk duk bincng ngan group mne yg lagi sesuai...then,, awak meet lect or ketua pnyelaras projek tanya projek yg awk nak buat ni boleh pergi jauh or x.. harap ini membantu ;) good luck

View more

salam misnana.. sy sngt mmrlukan pndangan frm miss.act sy mrupakan ex stdent uitm.sy dh quit frm uitm n nk msk poli..so sy skrang dtwarkan prgram cvil engineering. mse di uitm dlu sy amek cos sc. geomatic. disbbkan sy xbole fllow kt sne tue y sy quit..tme tue dh sem 4 da.. now sy ssah hti 50% 50% n

sory late reply.. maaf bz..
wassalam.. insyaallah boleh sy bgi pandangan.. benda ni mcm ni tau.. kalau awk tanamkan niat yg betul nak sambung kos tu,, insyaallah ALLAH mampu menolong awk.. sya sndri study takut jugak tak boleh bawak subjek yg sya ambik..but alhamdulilah.. saya dah grad belajar di poly tu.. semua tmpt bljar sama jer.. now,, awak tak payah susah hati.. follow ur dreams keyh.. i wish u luck :)

View more

Next
  • 58
    Posts
  • 2
    Likes

About Nurul Farzana:

#happy #small #talkative #zorro
~future engineer~
#ex-psas #uthm
Happy me :)

Perak and johor