Assalamualaikum. kak, sy Nor Rizan merupakan pelajar PUO. Sy berada dalam semester 4 dan akak tahu kan sem 4 dah kena ada tajuk final projek. skrg, sy msh mencari idea. jadi sy harap akak boleh bantu sy cadangan tajuk final projek. menghasilkan inovasi.

waalaikummusalam..
hai awak :) ... yer la sem 4 mmg dah kena cari tajuk final projek sebab batch baru.. dulu akak last sem baru cari tajuk final projek.. inovasi difficult sebenarnya..akak x boleh bagi satu tajuk yg khusus kat awak.. but akak can give u some tips.. first,, awk kena tanye group awak minat nak buat projek ke arah ape..sbgai cth bangunan,,air,, jln dan lain2.. second, awk kena kumpul satu group and setiap sorg list out tajuk yg relevan yg terfikir.. senaraikan jer even rase dgr tajuk tu mengarut.. awak snraikan bnyak-2 pun x per.. awk duk bincng ngan group mne yg lagi sesuai...then,, awak meet lect or ketua pnyelaras projek tanya projek yg awk nak buat ni boleh pergi jauh or x.. harap ini membantu ;) good luck

View more

Ask @Misnana:

About Nurul Farzana:

#happy #small #talkative #zorro
~future engineer~
#ex-psas #uthm
Happy me :)

Perak and johor