@Monsterqey

Monster Among Keys

Ask @Monsterqey

Sort by:

LatestTop

Org nama afeefa ni mmg perangai mcm ni ke? Gedik, gatai bijik! Flirt sana sini. Bodoh.

Hahaha...sabar...marah sangat ni

laptop apa yang sesuai untuk buat assignment + nak download games? and, how much the laptop?

Kena tahu bajet berapa...boleh try tengok lenovo y series

People you may like

mahdi7777’s Profile Photo Mahdi
also likes
NayeraSaadAboelnaga’s Profile Photo Naiera
also likes
ALshammary90’s Profile Photo Ahmed‏
also likes
Amr_Ashraf_200’s Profile Photo Amr ashraf
also likes
Shaimaaomran76’s Profile Photo Shaimaa Omran
also likes
amiramegooo2016245’s Profile Photo مِیرَا
also likes
mk19996’s Profile Photo Maraşlı
also likes
prohamza99’s Profile Photo HAMZA✨
also likes
khalednagy94’s Profile Photo Khaled Nagy
also likes
Want to make more friends? Try this: Tell us what you like and find people with the same interests. Try this: + add more interests + add your interests

Apa nak buat kalau best friend sendiri kutuk belakang? Nak buat tak tahu or just bagitahu dia yang aku dah tahu kau kutuk belakang aku?

Buat tak tahu saja...tak perlu cari punca untuk memulakan permusuhan...

Seringkali aku ingin bertanya.. Adakah Kau Masih menyimpan Cinta.. Yg lama trpisah.. Kerana kehadiran org ketiga,,, Smbung ..😂

ariesyatul’s Profile PhotoRara
Janagn tengok drama banyak sangat...

Weh ada lg tk org guna ip5 skrg ni i means klau nk beli tu nmpk cam ape tak

Dah tak berbaloi la beli ip5...dah tak dapat support update from apple lagi...fon pun dah lag...software/apps ada yang mula dah tak support...nak selamat belilalah ip6s/7

I am a muslim and i drink alcohol. Does that make me a bad person?

You are no a bad person... U just do a bad thing.... You are still breathing now because Allah love u... He want you to find the right path...

Next

Language: English