Ask @MustacheHana:

Apa yang kamu paling suka menonton di televisyen?

sebba suka tengok cerita korean

View more

Adakah anda percaya kewujudan makhluk asing?

tak

View more

Apakah perkara pertama yang kamu perasan pada orang yang berlainan jantina?

x paham

View more

Adakah kamu bermain sebarang permainan dalam talian?

enth

View more

Apakah benda terakhir yang kamu menyesal membelinya?

casing telefon lepas tu benda tuhilang....*ada kena mengena ke -.- *

View more

Apakah filem terbaik yang kamu telah tonton baru-baru ini?

enth kalo filem kalo drama rasanya your lady, running man....dn lain lain

View more

Selama manakah kamu pernah membiarkan rambut kamu tanpa memotongnya?

smpai pnjng paras pinggang

View more

Adakah kamu memerlukan wang untuk menjadi bahagia?

sesetengah

View more

Apakah minuman kegemaran kamu?

milo shake blend

View more

Siapakah orang yang paling terkenal di negara kamu?

datuk siti nurhaliza dan hafiz

View more

Apakah laman web rangkaian sosial yang kamu gunakan?

Adakah kamu ingat mimpi kamu?

ye ......

View more

Apakah perkara pertama yang kamu lakukan apabila kamu bangun tidur hari ini?

cek henpon

View more

Adakah kamu pandai menari?

Bolehkah TV menjadikan kita bodoh?

mungkin lah

View more

Apakah hadiah paling teruk yang kamu pernah terima?

enth

View more

Apakah seni bagi kamu?

seni????

View more

Siapakah kawan kamu yang paling rapat?

natrah.....aina..farah...mereka bff

View more

If you were a farmer, what would you grow?

enth

View more

Describe your life in five words?

okay. esok akak edit.

sarah
baiklah....sori sebb menyushkan akak

View more

If you could invent a holiday what would it be?

paris new york

View more

betul ni han nak akak edit blog adik hana?

sarah
ye klo x menyushkn akak

View more

Next
  • 77
    Posts
  • 7
    Likes

About Alfira Hana:

a Girl Who Believes In Wishful Thinking