Ask @NQAY_10:

kalau bf kata game tu penting utk dia drpd gf? how would u react? dia kata betterr lah dia habiskan masa dengan game drpd keluar dengan perempuan lain. atleast game tu dpt hilangkan stress. but u know what? game memanjang kira strrss memanjang ke? and saya ni apa? he was ignoring me all the times!

Leave him, he don't deserve you

View more

weh aku nak kurus yal. cuba kau bayangkan, tetiap malam aku nangis sebab pikir lemak badan aku yang bertimbun ni. aku asyik fikir pasal berat aku sampai sakit kepala. ya Allah aku nak kurus permudahkan aku untuk kurus. huaa

pelan pelan, aku tahu kau boleh. First kau kena sayang diri kau dulu. Tak boleh nak terus push mcm tu. Aku pun pening fikir pasal berat aku, adik2 aku semua kurus. Dengan mak pressure suruh kurangkan makan lagi. Kita buat slow2 okayy. Fightinggg

View more

Nak tanya 1. Suka tengok perempuan pakai bawal or shawl? 2. Suka diaorang make up or tak? 3. Suka personaliti perempuan yg macam mana?

1.bawal
2. Prefer tak makeup or natural makeup so tak nampak pale sangat muka
3. Tak mintak banyak, asal dia pandai jaga diri dia, hormat mak ayah, jaga agama tu je
Ps: I'm a girl tauπŸ˜‚

View more

Aku tak nak kahwin. Apa pendapat korang kalau ini statement dari kawan korang? Bila aku ckp mcm ni reaksi pertama kawan aku dgn keluarga mesti negatif. Aku tak bantah perkahwinan sbb iyala sunnah kan. Cuma aku tak nak sbb personality diri aku. Bukannya aku nak buat maksiat.

Aku terima je, sbb aku sendiri pun mcm kau hahahhahaha

View more

Next