Ask @NQAY_10:

Tolong, Aku nk minta pendapat. Selama ni aku top student kt sek, tp bila aku nk sambung kos IT atau Sains komp, orang akan terkejut "Eh ruginya pandai2 ambil kos tu.." .. "Orang pandai kena lah ambil perubatan atau engineering, baru tak sia2 bakat" .. "komputer dh lapuk weh" .. Aku buntu :(

Just follow your dream,people will never shuts their mouth no matter what smh.It's better if you minat benda tu,rather than belajar engineering,medic and so on but end up you sendiri suffering because you don't like it.Anyway good luck :)

View more

+1 answer Read more

Guys, nk mintk tlong.....mcm mane nak hilangkn sikap merokok dlm diri seseorg, penat lah asik bau asap rokok jer..nak tegur tpi x berani😖😖tolong guys😓

Tegur je,my abah tak pernah dengar orang tegur dia buat dunno je.I'm suffering hari hari sedut asap rokok help :')

View more

hahahahah srsly wah 😍 orait i'll follow you then, btw i like hangout too so we can meet 😂

In Shaa Allah,in the future we will meet ;) we can talk all day about everything 😊

View more

+3 answers in: “Hmm tahlaa nape aku dh tknk jmpe kwn2 lama aku lpas hbis sek ni. why ? sbb aku tawar hati, sakit hati dgn diorg. diorg ajk jmpe tapi aku sakit lgi hati 💔 sbb aku dh tknk jmpe org yg merendahkan diri aku, menjatuhkan maruah aku, memandang rendah kat aku dlu 😭”

omg u are so sweet 😘✨ orait, i'll find u if i get prob hehehe u such a great friend laaa haha but how to i call u ? hehe *jkjk 😍 btw im fans exoo too !!! i love suho haha 😍 #exoforever haha

I'm not that sweet *blushing jap 😂😂😂 I'll put the link to my twitter on the link section,dm me anytime ^__^ OMGGG we can fangirl together,Suho is my bias wrecker so I think we should hang out together in the future,let's be happy fam XOXO 💖💛💕

View more

+3 answers in: “Hmm tahlaa nape aku dh tknk jmpe kwn2 lama aku lpas hbis sek ni. why ? sbb aku tawar hati, sakit hati dgn diorg. diorg ajk jmpe tapi aku sakit lgi hati 💔 sbb aku dh tknk jmpe org yg merendahkan diri aku, menjatuhkan maruah aku, memandang rendah kat aku dlu 😭”
Next