Ask @NQAY_10:

u guys ada kisah cinta yang menyedihkan tak like laki tu tak reveal dia sapa (well sebab askfm kan boleh buat anonymous so yeah) but u ikhlas cinta or sygkan dia?

I ada satu ni, tapi bukan sedihlah, lawak. Dah lah tak nak bagitahu umur sebenar, dia boleh berlakon sama umur dengan I pulak tu. Ni kalau boleh sampai kesudah dia tak nak bagitahu😂😂😂😂 (haa baca ni ye awak 😂😂😂)

View more

rasa nak gugur juga jantung bila tau pemenang tulis esei dah umum 2 minggu lepas. pedihnya pihak penganjur kata nak bagitau through email tapi tak dapat. lagi pedih bila tau kita tak menang langsung. sakit jugalah penantian. tapi sedar aku memang tak pandai, yg menang semua pun dari sekolah2 tinggi.

Awhh jangan sedih sedih tau, nanti boleh cuba lagi 😘

View more

Apa pandangan korang pada orang yang dah ada pasangan tapi still tegur perempuan/lelaki lain... yang perempuan marah lelaki sebab curang yang lelaki defends kononnya takda pape

I dunno lah, I'm too lazy to care. Lantak dia lah nak tegur ke apa, rasa macam dia over sangat,tinggal je,buat semak hidup ^_^ jangan susahkan diri anda😂 they should aware that they're in a relationship,why nak tegur orang lain pulak? 🤔 mengada je tu

View more

Next