Ask @NajmiSupian:

Syu makwe kau ke

kalau ya pon kenapa

View more

wei wei ko kate nak ajak aku bukak puasa sesama

Jomlah

View more

ade blog kan ? boleh tolong edit kan blog ? untuk yg blogskin .

maaflah dah lama tak berkecipung dalam blog ni dah berabuk forever

View more

Dak hot boleh citer ah haduhmak

Apa benda engko ni

View more

Math korang dah smpai mana ha

Bab 5 baru habis

View more

Pkai phone ape????

Iph

View more

KAU SADO BOLEH TAHAN EH

Kan? :P

View more

Nak lagi ke soalan bang

Boleh je

View more

Hi abg sado haktuih

Jangan nak buat lawak

View more

Hey anak supian

Hey

View more

Haluuu dak hot

Halolollololol

View more

aku rasa aku cool kan kau rasa tak kecoolan aku

Masalahnya sekarang ni, kau siapa?

View more

ni abang kau tau tu kira abang ko kat sekolah ah sbb f5 en

Yelah abang

View more

describe Hasya :)))

Dak tawakal yang agak rare sebb macam rock sikit. Lol

View more

Syu tu lahir kat mane ?

Kau nak kat mana?

View more

belajar elok elok kat sekolah jgn asik ngan henpon je

Yelah. Sekolah bukan boleh bawak phone pon.

View more

Describe yasminnnn pis pis

Ramai peminat. Dak dak tawakal. Tak tahulah nak describe cam ne.

View more

AKU TUA DARI KAU ADIK AKU F5 KAU TAHU TAK EH KO TAK TAHU

Manalah gue nak tahu. Ask anonymous an.

View more

kau ni pengawas yg pakai spec pastu pengawas en

Ye dik

View more

When was the last time you screamed?

Tadi

View more

Pakai phone apa?

Iph

View more

describe @__shafika

Nenek pwetty dah pindah lepas tu tak sempat selfie bersama. Lol

View more

hello nami

Hello who-you-are.

View more

Kau berasal dari Galasataray ke .-.

Aku berasal dari perut mak aku

View more

Next
  • 1206
    Posts
  • 294
    Likes

About Muhammad Najmi Supian:

00's
green earth, Malaysia