Ask @NatashaJunaidi:

ϟ ᴛ ᴀ s ʜ ᴀ ϟ
Latest answers

ada jugak rupanya. so bez tak ask fm ni ??

entahllah . hekhek

View more

Apaa reaksi awak , kalau kena marah ? :(

sedihhh :'(

View more

kenapa kamu comel ?

tapi tak secomel kamukan ?

View more

Soalan cepumas, berapakah berat anda?

soalan cepumas ? haha ? berat badan ? 56 . haha gemuk kan :'/

View more

negeri sembilan dekat mna ?

seremban . nilai :)

View more

tinggi awk brapa ?

148 :)

View more

berat badan berapa ?

berat badan awak berapa ?

View more

aku rindu kau :(

yea . aku pun rindu kau ^^

View more

Hy Im new here, just wanna be your friends and make more friends, teach me la, boleh kan?

sure . why not :)

View more

add my facebook http://www.facebook.com/syadi.noor and twitter https://twitter.com/syadimohdnoor please if you dont mind

insyaAllah :)

View more

tasha omeyy , muah muah :*

haa ? awak pun comel tau ! muah muahh :*

View more

hi comel . nak no fon u leh ?

boleh :) 999 <3 call kita tauu ^^

View more

bla ktew bleh main lagi ?

main apa ?

View more

i have girlfriend, just want your opponient, she's nice, and treating me so nice, but the problem is, dia ni hisap rokok, minum arak, how ah? i nak putus kan dia tak sampai hati, cuz i sayang dia sangat, at the same time my parents pun x suka dia, sebab die ni takde adab, how ah ah ah?

LOL --' rumitnya :3 btw you try lha slow talk dengan dea .. kalau dea sayang you , suruh lha berubah ke arah positive demi you .. kalau dea maseh berdegil , tinggalkan jea dea .. bunga bukan sekutum :)

View more

you dok mana?

nilai negeri sembilan :-)

View more

you dah kenal?

kenal apa ?

View more

nnek rock !!!!

yepp :)

View more

jom kawen .........

dha kaya belum ? scha nak 22 orang beby boy .. tanak beby girl .. mampu tak ?

View more

fullname you apa ?

Adrina Natasha Junaidi :)

View more

boleh berkenalan ?

berkenalan ? sure :) follow my twitter @Nenek_Rock

View more

About ϟ ᴛ ᴀ s ʜ ᴀ ϟ:

Natasha Junaidi | 17 | Negeri Sembilan

Nilai , Negeri Sembilan