i have girlfriend, just want your opponient, she's nice, and treating me so nice, but the problem is, dia ni hisap rokok, minum arak, how ah? i nak putus kan dia tak sampai hati, cuz i sayang dia sangat, at the same time my parents pun x suka dia, sebab die ni takde adab, how ah ah ah?

LOL --' rumitnya :3 btw you try lha slow talk dengan dea .. kalau dea sayang you , suruh lha berubah ke arah positive demi you .. kalau dea maseh berdegil , tinggalkan jea dea .. bunga bukan sekutum :)

View more